DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 6 of 6

Thread: Overclock question

  1. Droid Sensei
    JhankG's Avatar
    Member #
    250
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Summerfield, NC
    Posts
    3,098
    Phone
    Droid X
    #1

    Overclock question

    I pushed the 800 mhz file and all is working. When I decided to try out 900 mhz, I noticed the SetCPU still has 800 mhz as the top speed. I tried to push the 900 mhz evilboot file a few times and still have no luck. Does the 800 mhz evilboot.img need to be removed before pushing evilboot9? If not, does anyone have any idea why it won't recognize 900 or 1000 mhz?
  2. Master Droid
    gentlefury's Avatar
    Member #
    20283
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    443
    Phone
    Droid
    #2
    Quote Originally Posted by JhankG View Post
    I pushed the 800 mhz file and all is working. When I decided to try out 900 mhz, I noticed the SetCPU still has 800 mhz as the top speed. I tried to push the 900 mhz evilboot file a few times and still have no luck. Does the 800 mhz evilboot.img need to be removed before pushing evilboot9? If not, does anyone have any idea why it won't recognize 900 or 1000 mhz?
    Did you try going back to the device selection screen and choose autodetect again, then hit refresh.
  3. Droid Sensei
    JhankG's Avatar
    Member #
    250
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Summerfield, NC
    Posts
    3,098
    Phone
    Droid X
    #3
    Quote Originally Posted by gentlefury View Post
    Quote Originally Posted by JhankG View Post
    I pushed the 800 mhz file and all is working. When I decided to try out 900 mhz, I noticed the SetCPU still has 800 mhz as the top speed. I tried to push the 900 mhz evilboot file a few times and still have no luck. Does the 800 mhz evilboot.img need to be removed before pushing evilboot9? If not, does anyone have any idea why it won't recognize 900 or 1000 mhz?
    Did you try going back to the device selection screen and choose autodetect again, then hit refresh.
    I did and it still has 800mhz as the max. I've rebooted a few times, flashed the evilboot9.img a few times, and it still stays at 800 mhz. I figured I would stay at 800 mhz anyway, but I was still excited to try out the other two as well.
  4. Junior Droid
    maxoc's Avatar
    Member #
    28940
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    21
    Phone
    Droid-root
    #4
    im using an older setcpu. the evilboot8/9/1g renames 600 mhz as 800/900/1ghz. so try setting it to 600 mhz and see what happens. else.
  5. Master Droid
    gentlefury's Avatar
    Member #
    20283
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    443
    Phone
    Droid
    #5
    Quote Originally Posted by JhankG View Post
    Quote Originally Posted by gentlefury View Post
    Quote Originally Posted by JhankG View Post
    I pushed the 800 mhz file and all is working. When I decided to try out 900 mhz, I noticed the SetCPU still has 800 mhz as the top speed. I tried to push the 900 mhz evilboot file a few times and still have no luck. Does the 800 mhz evilboot.img need to be removed before pushing evilboot9? If not, does anyone have any idea why it won't recognize 900 or 1000 mhz?
    Did you try going back to the device selection screen and choose autodetect again, then hit refresh.
    I did and it still has 800mhz as the max. I've rebooted a few times, flashed the evilboot9.img a few times, and it still stays at 800 mhz. I figured I would stay at 800 mhz anyway, but I was still excited to try out the other two as well.
    you didnt have a nandoid backup to fall back on?
  6. Droid Sensei
    JhankG's Avatar
    Member #
    250
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Summerfield, NC
    Posts
    3,098
    Phone
    Droid X
    #6
    Quote Originally Posted by gentlefury View Post
    Quote Originally Posted by JhankG View Post
    Quote Originally Posted by gentlefury View Post

    Did you try going back to the device selection screen and choose autodetect again, then hit refresh.
    I did and it still has 800mhz as the max. I've rebooted a few times, flashed the evilboot9.img a few times, and it still stays at 800 mhz. I figured I would stay at 800 mhz anyway, but I was still excited to try out the other two as well.
    you didnt have a nandoid backup to fall back on?
    I do, but I wanted to figure out what was going on. I eventually figured it out last night and am running at 900 mhz without ever having to do a restore!

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. [How-To] Overclock the Droid to 600MHz
    By crdnilfan in forum Android Hacks and Help
    Replies: 34
    Last Post: 02-24-2010, 06:28 PM
  2. How to push new overclock imgs?
    By Spectral in forum Android Hacks and Help
    Replies: 19
    Last Post: 01-26-2010, 01:17 PM
  3. How Do You Get Overclock Widget To Work??????
    By natediddy1120 in forum Android Tech Support
    Replies: 5
    Last Post: 01-24-2010, 11:31 PM
  4. Overclock Widget in the Market
    By natediddy1120 in forum Android Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 01-23-2010, 01:23 PM
  5. overclock your Droid
    By olletsocmit in forum Android Applications
    Replies: 1
    Last Post: 12-26-2009, 04:41 PM

Search tags for this page

droid 1 evilboot 800 install
,
evilboot 800 mhz
,
evilboot 9 won't boot past motorola logo
,
evilboot and setcpu
,

evilboot overclock

,
evilboot9.img
,
over clock setcpu droid 1 900mhz
,
overclocked droid still stays at 1000mhz
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+