DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
Like Tree2Likes

Thread: Rsd lite and what to do next...

  1. Droid
    bertosaurus's Avatar
    Member #
    231686
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    33
    Phone
    droid 2
    #1

    Rsd lite and what to do next...

    I a droid 2 i had to use rsd lite to take the d2 back to stock. problem is that my phone keeps flashing the droid eye and then the droid word and keeps on reapeting this over and over. rsd lite says... status: please manually power up this phone, progress: 100% executed, and result: in process. anyone know what to do next?
  2.  
     
     
     
  3. Developer Relations
    JSM9872's Avatar
    Member #
    151157
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Somewhere In Pennsylvania...
    Posts
    12,927
    Liked
    876 times
    Phone
    Galaxy Note 3
    Premium Member
    #2
    At this point you need to disconnect the phone from the computer, pull the battery, boot into stock recovery, and wipe data and cache from there. Boot looping after an SBF is normal.

    It has been a while but I am pretty sure to get into stock recovery on a D2 you need to (from a powered off state) hold in X on the hardware keyboard while powering up. Once you get to the screen with the ! , hit the search key, and you should now be in stock recovery.
  4. Droid
    bertosaurus's Avatar
    Member #
    231686
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    33
    Phone
    droid 2
    #3
    Quote Originally Posted by bertosaurus View Post
    I a droid 2 i had to use rsd lite to take the d2 back to stock. problem is that my phone keeps flashing the droid eye and then the droid word and keeps on reapeting this over and over. rsd lite says... status: please manually power up this phone, progress: 100% executed, and result: in process. anyone know what to do next?
    Quote Originally Posted by JSM9872 View Post
    At this point you need to disconnect the phone from the computer, pull the battery, boot into stock recovery, and wipe data and cache from there. Boot looping after an SBF is normal.

    It has been a while but I am pretty sure to get into stock recovery on a D2 you need to (from a powered off state) hold in X on the hardware keyboard while powering up. Once you get to the screen with the ! , hit the search key, and you should now be in stock recovery.
    thank you very much i got it to work
  5. Developer Relations
    JSM9872's Avatar
    Member #
    151157
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Somewhere In Pennsylvania...
    Posts
    12,927
    Liked
    876 times
    Phone
    Galaxy Note 3
    Premium Member
    #4
    Awesome! Glad you got it working.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  6. Senior Droid
    Parafly9's Avatar
    Member #
    24318
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Uxbridge, MA
    Posts
    249
    Liked
    1 times
    Twitter
    ntreuter
    Phone
    VZW Galaxy Nexus
    #5
    I 've been trying to get wireless tether workign on my father in law's phone. Long story short, ended up rooting it (was on Gbread 2.3.3). I then installed CWM as well as Droid2Bootstrapper.

    Went into Droid2bootstrapper, cleared cache, wiped data / files, and installed CM7. Now I'm stuck on the M logo on bootup. I tried the method here (hold X and power) and I get to the screen with the exclamation mark; but hitting the SEarch key doesn't bring me into anything. I'm just trying to get back to where I was... any suggestions? I can't seem to get into recovery.

    It's been a loooong time (since my D1) since I've used RSD LIte, not even sure where to start if I have to go down that route.
  7. Developer Relations
    JSM9872's Avatar
    Member #
    151157
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Somewhere In Pennsylvania...
    Posts
    12,927
    Liked
    876 times
    Phone
    Galaxy Note 3
    Premium Member
    #6
    Before we try and begin to recover your phone, what version of CM did you attempt to flash on your phone? If it was not the correct one then you will need to SBF unfortunately.
  8. Master Droid
    silver6054's Avatar
    Member #
    139110
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    537
    Liked
    12 times
    Phone
    droid 4
    #7
    On stock gb (not sure how CM impacts this) you need to use the power button rather than the search key in stock recovery to get the menu. Search key works for froyo but not gb

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
  9. Developer Relations
    JSM9872's Avatar
    Member #
    151157
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Somewhere In Pennsylvania...
    Posts
    12,927
    Liked
    876 times
    Phone
    Galaxy Note 3
    Premium Member
    #8
    Quote Originally Posted by silver6054 View Post
    On stock gb (not sure how CM impacts this) you need to use the power button rather than the search key in stock recovery to get the menu. Search key works for froyo but not gb

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
    It works the same way on CM. I just held off on this in case an improper ROM was flashed we could conserve battery and head straight to fixing it since the battery does not charge while all this is going on.

    @ Parafly, Let us know what ROM and where it came from. There are 2 versions on CM, the official and unofficial (Revnumbers) builds. For GB you need to use the unofficial ones.
  10. Senior Droid
    Parafly9's Avatar
    Member #
    24318
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Uxbridge, MA
    Posts
    249
    Liked
    1 times
    Twitter
    ntreuter
    Phone
    VZW Galaxy Nexus
    #9
    I ended up SBF'ing back to 2.2 ... there was nothing I could do to get it going. I was running CWM 7.1, not sure what version.

    Right now I'm back on Froyo. I'm trying to re-root with Z4Mod, which worked on Froyo last time for me.

    The basic goal is: I'm trying to get wireless tether working for my father in law again. He upgraded the phone to GB and lost root when he did that. I re-rooted the phone, and installed Wireless Tether but then ended up getting the issue where Verizon blocks access (suggesting to sign up for the data plan). I was only going to CM to see if using a ROM would enable me to run Wireless Tether without Verizon blocking it.

    Right now I'm debating whether to go back to GB. I'm unable to get Z4root working to try wireless tether on the 2.2.
  11. Senior Droid
    Parafly9's Avatar
    Member #
    24318
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Uxbridge, MA
    Posts
    249
    Liked
    1 times
    Twitter
    ntreuter
    Phone
    VZW Galaxy Nexus
    #10
    Now trying to root Froyo with psouza4's root tool
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. rsd lite
    By d.s.e. in forum Android General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 02-09-2011, 11:15 AM
  2. Help with RSD Lite
    By xXbrick84Xx in forum Android Hacks and Help
    Replies: 1
    Last Post: 08-05-2010, 08:08 AM
  3. RSD Lite v35
    By roketteere in forum Android Hacks and Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-24-2010, 10:52 AM
  4. RSD Lite Help
    By ScoobyDoo27 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 5
    Last Post: 05-17-2010, 12:15 PM
  5. RSD Lite
    By x25064 in forum Android General Discussions
    Replies: 24
    Last Post: 05-09-2010, 11:41 PM

Search tags for this page

rsd executed 100% in process..
,

rsd lite

,
rsd lite executed 100
,
rsd lite executed 100 in process
,
rsd lite executed 100% in process
,
rsd lite in process
,
rsd lite in progress 100%
,
rsd lite result in process
,
rsd lite result in process ...
,
rsdlite
Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+