DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Blackberry Storm 1 with a droid os.........

  1. Droid Newbie
    zaxpy's Avatar
    Member #
    174752
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    2
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #1

    Blackberry Storm 1 with a droid os.........

    Hey guys ive got an old blackberry storm 1 was wondering if u guys could tell me wether or not it would be possible to put a droid os on it.

    thanks,zaxpy
  2.  
     
     
     
  3. Droid Ninja
    Mustang02's Avatar
    Member #
    101037
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Cleveland Ohio
    Posts
    1,019
    Liked
    32 times
    Phone
    Droid Maxx
    #2
    Doubt it. S1's aren't even worth being paper weights.
  4. Droid Ninja
    252chevyboyz's Avatar
    Member #
    133063
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    North Carolina
    Posts
    2,032
    Liked
    15 times
    Twitter
    jfhrtn
    Phone
    Droid 2
    #3
    I doubt it also. My S1 couldn't even get wifi

    Sent from my Liberated D2
    Droid 2/Liberty v2.0.1/LP+/Oc'ed 1.3gHz LV








  5. Droid Newbie
    zaxpy's Avatar
    Member #
    174752
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    2
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #4

    going to wipe the os...

    Im going to wipe the operating system with a program i found called BBSAK,and it has an option to also load an OS, my question is couldnt i just download a rom and install using this program.. or do roms specifically have to be loaded from SD card?
  6. Droid Ninja
    Mustang02's Avatar
    Member #
    101037
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Cleveland Ohio
    Posts
    1,019
    Liked
    32 times
    Phone
    Droid Maxx
    #5
    Quote Originally Posted by zaxpy View Post
    Im going to wipe the operating system with a program i found called BBSAK,and it has an option to also load an OS, my question is couldnt i just download a rom and install using this program.. or do roms specifically have to be loaded from SD card?
    BBSAK, BB Swiss Army Knife, does that but you can't put a Google OS on a blackberry. BB's use Java. It's a lost cause.
  7. Droid Ninja
    252chevyboyz's Avatar
    Member #
    133063
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    North Carolina
    Posts
    2,032
    Liked
    15 times
    Twitter
    jfhrtn
    Phone
    Droid 2
    #6
    Keep me informed on what happens with installing android os

    Sent from my Liberated D2
    Droid 2/Liberty v2.0.1/LP+/Oc'ed 1.3gHz LV








  8. Premium Member
    hookbill's Avatar
    Member #
    10332
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    N.E. Ohio
    Posts
    19,575
    Liked
    17 times
    Phone
    Droid Bionic
    Premium Member
    #7
    This is a joke, please tell me. First if it does work, how in the heck are you going to put up with that inferior clck screen? It's not a true touch screen device.

    Not only that but the click screen itself has the issue with the click where you have to put the business card in behind the battery (didn't work on mine).

    Sounds like a waste of time and energy.
    Please be respectful. Respect is #1 here at DF Please read our Guidelines of Conduct
  9. Senior Droid
    tdawg2008's Avatar
    Member #
    157775
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    109
    Phone
    Motorola Droid 1
    #8
    It'll only try to load blackberry os. An android os won't even show up in the loader.

    Sent from my Droid using DroidForums App
    OG Droid
    Running Winner's Cyanogenmod 7 Nightlies with Raidzero's LV 250-1250 Kernel and Raidzero's awesome recovery
  10. Droid Ninja
    252chevyboyz's Avatar
    Member #
    133063
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    North Carolina
    Posts
    2,032
    Liked
    15 times
    Twitter
    jfhrtn
    Phone
    Droid 2
    #9
    Kinda would be a slap in the face to BB if their product could load android OS
    Droid 2/Liberty v2.0.1/LP+/Oc'ed 1.3gHz LV








  11. Droid Ninja
    jaycemiskel's Avatar
    Member #
    74156
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1,382
    Liked
    9 times
    Phone
    Galaxy Nexus
    #10
    Definitely not going to work.

    Sent from my Droid using Tapatalk
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Change from Blackberry Storm 2 to Droid X?
    By Freddie1 in forum New Member Introductions & Site Assistance
    Replies: 7
    Last Post: 02-04-2011, 05:58 PM
  2. Droid from Blackberry Storm
    By kbrake in forum New Member Introductions & Site Assistance
    Replies: 2
    Last Post: 12-31-2010, 02:20 PM
  3. BlackBerry Storm user to Droid
    By ClayBonics in forum New Member Introductions & Site Assistance
    Replies: 5
    Last Post: 11-21-2009, 08:20 PM
  4. BlackBerry Storm -----> Motorola DROID
    By vitomins in forum New Member Introductions & Site Assistance
    Replies: 13
    Last Post: 11-19-2009, 04:15 AM

Search tags for this page

android os blackberry storm
,
android os on blackberry storm
,
blackberry storm 1 hacks
,
blackberry storm android
,

blackberry storm android os

,

how to install android on blackberry storm

,
how to install android os on blackberry storm
,

install android on blackberry storm

,
install android on blackberry storm 2
,
installing android on blackberry storm
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+