DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 6 of 6

Thread: Does Browser know I have Adobe Flash?

  1. Droid
    rp683's Avatar
    Member #
    7247
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    62
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #1

    Does Browser know I have Adobe Flash?

    I have 2.2 manually installed and then manually installed Flash. Flash works on certain sites, like the ones in the Flash Showcase. Certain sites that have flash, like HBO or NFL, say that my browser does not support flash.

    Any ideas? Maybe when the official Flash comes out in the Market it might have a patch that sets the browser?
  2.  
     
     
     
  3. Master Droid
    homemadehitshow's Avatar
    Member #
    1365
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    327
    Phone
    Motorola Droid
    #2
    Not really an answer but there is a setting within the browser settings that gives you options as to whether to auto run, ask or disable plugins. Maybe that will help ?
  4. Master Droid
    homemadehitshow's Avatar
    Member #
    1365
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    327
    Phone
    Motorola Droid
    #3
    Just tried HBO.com, I think HBO coded that into the site. They detected Droid and have it auto set to ignore Flash. I just don't think the site is up to speed yet.
  5. Droid Ninja
    turdbogls's Avatar
    Member #
    98014
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    O-Town FL
    Posts
    1,074
    Liked
    7 times
    Phone
    gingersensed thunderbolt
    #4
    i think a lot of the issues with flash not being recognized will go away once the official FLASH 10 is released....i hope at least. i would love to watch HULU on the go. even after the about:debug yadayadayad trick it still doesn't work for me. hope the full flash version fixes it.
  6. Master Droid
    homemadehitshow's Avatar
    Member #
    1365
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    327
    Phone
    Motorola Droid
    #5
    to repeat though, HBO.com is detecting the browser and automatically switching it. If you switch your browser ID to simulate a desktop browser then the main site shows up. This will continue to happen until HBO is changed to handle the Android browser differently.
  7. Droid Ninja
    aminaked's Avatar
    Member #
    25714
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    California, USA
    Posts
    2,187
    Liked
    1 times
    Phone
    Droid
    #6
    Perhaps use a browser like Dolphin HD so you can set the user agent to persist on desktop/computer. You may need to clear your cookies after changing the user agent if the site you're visiting is hell bent on blocking mobile phones.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. adobe flash 10.1
    By lnxtinman in forum Android Applications
    Replies: 25
    Last Post: 08-19-2010, 04:15 PM
  2. Adobe flash????
    By welldigger4u in forum Android Forum
    Replies: 18
    Last Post: 05-13-2010, 03:51 PM
  3. Dolphin Browser and future Adobe Flash Player
    By ErisHappy in forum HTC Droid Eris
    Replies: 14
    Last Post: 05-06-2010, 03:38 PM
  4. Adobe Flash
    By MdicnMan in forum Android General Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 03-31-2010, 10:52 AM
  5. adobe flash or flash apps to view internet pages?
    By rabyfox in forum Android Tech Support
    Replies: 4
    Last Post: 02-24-2010, 11:34 AM

Search tags for this page

adobe flash dolphin browser
,
adobe flash player for dolphin browser
,
android flash player not detected
,
does dolphin browser have flash
,
does dolphin browser support flash
,
does my browser have flash
,

dolphin browser flash plugin

,
dolphin browser flash support
,
dolphin browser support flash
,
hbo go plugin failure
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+