DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 7 of 7

Thread: All my apps are listed twice in "all applications" ?!

  1. Junior Droid
    mikecaplan's Avatar
    Member #
    6821
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    10
    Phone
    Moto Droid
    #1

    Exclamation All my apps are listed twice in "all applications" ?!

    Well...most of them. It happened spontaneously at some point today. The majority of the apps are listed twice when you look at "all applications". Anyone experience this or know why it happened? I am running GDE Home...but that should not matter, should it?

    Thanks in advance for any constructive help.
  2.  
     
     
     
  3. Droid
    mike_kauble's Avatar
    Member #
    1544
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    51
    Phone
    Droid
    #2
    That happens to me on and off too with GDE. Sorry. No idea how to fix it. Just chiming in so you know you're not insane!!!
  4. Junior Droid
    mikecaplan's Avatar
    Member #
    6821
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    10
    Phone
    Moto Droid
    #3
    So weird. I just went to the Market and downloaded 2 apps and went back to "All Applications" and they are not duplicated anymore. I have been using the phone all day, and they were duped and then after going to the market (first time today) and downloading it is fixed. Go figure!
  5. Junior Droid
    mikecaplan's Avatar
    Member #
    6821
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    10
    Phone
    Moto Droid
    #4
    Thanks Mike -nice to know I am not insane...searched the forums and came up empty!
  6. Droid
    Dandroid247's Avatar
    Member #
    7709
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    86
    Phone
    Droid
    #5
    Quote Originally Posted by mikecaplan View Post
    Thanks Mike -nice to know I am not insane...searched the forums and came up empty!
    yeah you aren't insane trust me lol, mine quadrupled at one point running GDE and I just turned the phone off and turned it back on and it was fine. I also have an issue of new apps won't show up at first in the app tray until I change the list view a couple of times. GDE was also updated today so I don't know if that stuff was corrected or not.
  7. Junior Droid
    mikecaplan's Avatar
    Member #
    6821
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    10
    Phone
    Moto Droid
    #6
    Thanks - Just updated GDE...we'll see what happens! Also, Meebo udate...maybe they fixed the connection problem! I love that these developers are so on top of things. Love this phone....
  8. Senior Droid
    MoeDaddy's Avatar
    Member #
    2906
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    248
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #7
    Just reset GDE - menu > control panel > desktop settings > scroll to bottom and click button to reset. That should fix the double app issue with GDE...

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. New user looking for "Must Have" apps
    By Bwillz in forum Android Applications
    Replies: 3
    Last Post: 11-30-2009, 06:17 AM
  2. Maps - how to "save" a "place" ... work around.
    By rdalemercer in forum Android Applications
    Replies: 11
    Last Post: 11-22-2009, 11:34 AM
  3. "Where" app (Gas, Traffic, Restaurant/Business etc) and related apps
    By LordKastle in forum Android Applications
    Replies: 2
    Last Post: 11-16-2009, 06:28 PM
  4. Best "GTFO" Apps
    By thrty6 in forum Android Applications
    Replies: 16
    Last Post: 11-09-2009, 11:29 PM
  5. Top "ten" basic apps you should LOVE
    By rushmore in forum Android Applications
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2009, 09:00 PM

Search tags for this page

android app appears twice

,

android app shows up twice

,

android apps appear twice

,
android apps list has maps twice
,

android apps showing up twice

,

apps listed twice android

,

apps showing up twice android

,
some applications run twice on android
,
why do spps show up twice on galaxy
,
why does an app appear twice on android
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+