DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 7 of 7

Thread: Market?

  1. Droid
    chron12's Avatar
    Member #
    50459
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    92
    Phone
    droid
    #1

    Market?

    How come in every froyo rom I've flashed it doesn't have the market fix included? I was running jrummys 5.09 and it didn't have it now I'm running UD extreme 3.5 and it doesn't have it. Apps like slingplayer and other paid apps just don't show up. What has to be modified in the build.prop to make these show?

    Sent from my Droid using Tapatalk
  2. Droid Ninja
    anuraj1's Avatar
    Member #
    25108
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    AZ
    Posts
    1,140
    Liked
    4 times
    Twitter
    AnurajBhatt
    Phone
    Motorola Droid Bionic
    #2
    The build.prop's API level has to be lowered to trick the market into thinking you are running 2.1. App developers need to update their apps in the market to make them appear for 2.2. If you apply the market fix, some 2.2 specific apps like Adobe Flash won't show up in the market. So to get around that, I back up my apps with Titanium Backup, restore them after flashing a new ROM and leave the market in 2.2 mode so I can see the newest apps.
  3. Droid
    chron12's Avatar
    Member #
    50459
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    92
    Phone
    droid
    #3
    I do back them up and restore them but then on the apps I have that don't show up I won't receive updates.

    Sent from my Droid using Tapatalk
  4. Droid Ninja
    anuraj1's Avatar
    Member #
    25108
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    AZ
    Posts
    1,140
    Liked
    4 times
    Twitter
    AnurajBhatt
    Phone
    Motorola Droid Bionic
    #4
    Hopefully the app devs will start making their apps visible to 2.2. You can edit the build.prop yourself, there is an entry that says "API Level." You have to lower it from 8 to 7 or 6 I believe and then you can raise it back up to 8. Make sure you keep a copy of it in case you run into any problems.
    Last edited by anuraj1; 07-15-2010 at 03:16 PM.
  5. Droid
    chron12's Avatar
    Member #
    50459
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    92
    Phone
    droid
    #5
    Thank you

    Sent from my Droid using Tapatalk
  6. Droid
    chron12's Avatar
    Member #
    50459
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    92
    Phone
    droid
    #6
    Ok the only thing I saw about the api level was at 16 and on the market fix update its also 16 one thing I saw different was the fingerprint on the fix said 2.1-update1/ese81. I'm assuming that is what's different?

    Sent from my Droid using Tapatalk
  7. Droid Ninja
    anuraj1's Avatar
    Member #
    25108
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    AZ
    Posts
    1,140
    Liked
    4 times
    Twitter
    AnurajBhatt
    Phone
    Motorola Droid Bionic
    #7
    I think it is actually listed as SDK, not API level. sorry about that.

    ro.build.version.sdk=8

    That's the limit of my knowledge on the subject though. You might have some luck comparing the two different files and checking to see if anything else is changed.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Market apps (stock market)?
    By LMac8806 in forum Android Applications
    Replies: 3
    Last Post: 02-24-2012, 10:09 AM
  2. I lost the market apk! I need the market app!! Please Help.
    By dynomite1371 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 15
    Last Post: 07-14-2010, 08:28 PM
  3. is the market down?
    By bL33d in forum Android General Discussions
    Replies: 7
    Last Post: 02-16-2010, 09:25 AM
  4. Market down?
    By Pagey33 in forum Android Applications
    Replies: 8
    Last Post: 02-16-2010, 09:17 AM
  5. app's besides market?
    By hockeymack17 in forum HTC Droid Eris
    Replies: 6
    Last Post: 01-31-2010, 10:50 AM

Search tags for this page

flash won't show up in market build.prop

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+