DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 2 of 2

Thread: New rom, wipe data question?

  1. Senior Droid
    sports96's Avatar
    Member #
    33451
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    178
    Phone
    Droid - Rooted
    #1

    New rom, wipe data question?

    I am changing to the new Ultimate Droid Froyo eXteme (RC2) rom. The question is there is no wipe data and cache option in SPRecovery. There is a wipe data/factory reset option and wipe cache partition option. Do I need to do both of these options? Also if I do will I have to reinstall all the apps i have downloaded through the market. I know the ones that I have paid for will automatically reinstall when you access your gmail, but what about the free apps. I can never get the free apps to automatically install, and that is a pain in the neck.

    Thanks
  2. Theme Developer
    kook's Avatar
    Member #
    20945
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2,041
    Liked
    13 times
    Twitter
    KookDoes
    Phone
    Droid Bionic
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #2
    Quote Originally Posted by sports96 View Post
    I am changing to the new Ultimate Droid Froyo eXteme (RC2) rom. The question is there is no wipe data and cache option in SPRecovery. There is a wipe data/factory reset option and wipe cache partition option. Do I need to do both of these options? Also if I do will I have to reinstall all the apps i have downloaded through the market. I know the ones that I have paid for will automatically reinstall when you access your gmail, but what about the free apps. I can never get the free apps to automatically install, and that is a pain in the neck.

    Thanks
    I always do both. Makes for a nice clean installation.

    As far as the apps loading, they should and have for me with pretty much every ROM I've tried. Even with the RC1.

    With that said, you really should get Titanium backup. That way you back them up and reload in case the market doesn't do it for you.
    Search "kookahdoo" on the market for my themed apps.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. flash new rom wipe data
    By hoagie52 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 4
    Last Post: 05-09-2010, 08:35 AM
  2. not sure if I want to data wipe so... best 2.0.1 ROM?
    By iMpathetic in forum Android Roms
    Replies: 8
    Last Post: 03-29-2010, 01:52 PM
  3. Just did wipe/ data/factory reset
    By disassemble in forum Android General Discussions
    Replies: 6
    Last Post: 02-20-2010, 11:23 AM
  4. Restoring data after a data wipe?
    By calicocal in forum Android Hacks and Help
    Replies: 22
    Last Post: 02-15-2010, 09:16 PM

Search tags for this page

android rom wipe

,
do i need to wipe data factory reset to install new rom andr
,
do i need to wipe data to install new rom
,

does installing a rom erase data

,

flash rom wipe data

,

wipe data on evo

,

wipe data partition evo

,

wipe data rom

,

wipe evo rom

,
wipe rom android
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+