DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 6 of 6

Thread: has anyone experienced this?

  1. Droid
    miltk's Avatar
    Member #
    15229
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    93
    Phone
    droid motorola
    #1

    has anyone experienced this?

    i upgraded some apps, gesture, where, and somethinf else. anyway. everything went smoothly. after a while when i came back to the droid, i clicked the power button to open the screen and saw two giant, white (70%of the screen size) SS moving slowly right to left and off the screen. it has only happened once...otherwise the droid is fine.

    but i was wondering is anyone knows what this might have been.
  2.  
     
     
     
  3. Master Droid
    bacalao's Avatar
    Member #
    3014
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    264
    Phone
    DROID
    #2
    Wow, sounds really strange...
  4. Master Droid
    ShowTime's Avatar
    Member #
    31398
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    534
    Phone
    Has that newly rooted smell...
    #3
    What apps do you have installed?
  5. Droid
    miltk's Avatar
    Member #
    15229
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    93
    Phone
    droid motorola
    #4
    i have just really ordinary stuff installed....
    3 banana notes
    any cut
    gesture search
    howcast
    oldtimeradio
    skype
    where
    xscopelite
    yelp

    all have been on the phone for a long time here's an image

    when the screen opened(not starting the phone, just opening the screen) i saw this and it scrolled off to the left. simply that and no problems otherwise. i had updated where and gesture search for sure,,,and maybe xscope
    Last edited by miltk; 05-24-2010 at 01:13 AM.
  6. Beta Team
    Tanknspank's Avatar
    Member #
    27138
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    North Carolina
    Posts
    3,548
    Phone
    Droid 1
    Premium Member
    #5
    Thats just to weird. I'd blame chevy, but I don't think your running a ROM.
    -----------------------------------
    Rom: CyanogenMod 7 Winner00's Nightly #85
    Recovery: ClockworkMod 3.1.0.2
    Kernel: Prime's deprimed_test
    Theme: Stock
    Launcher: ADW EX 1.2.2
    Launcher Theme: Gingerbread
    Twitter: http://twitter.com/ihaztehwingz

    -----------------------------------
  7. Super Moderator/RS
    mwhartman's Avatar
    Member #
    27806
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    South FL
    Posts
    10,730
    Liked
    40 times
    Phone
    Moto Droid
    Premium Member
    #6
    I've not! Very strange.

    Mike

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Question for experienced user ....
    By TheNox in forum Android App Developers
    Replies: 0
    Last Post: 03-12-2010, 01:12 AM
  2. Looking for Experienced App Devs
    By kellex in forum Android App Developers
    Replies: 0
    Last Post: 03-02-2010, 02:53 PM
  3. Looking for Experienced Application Devs
    By kellex in forum Android Hacks and Help
    Replies: 0
    Last Post: 03-02-2010, 02:49 PM
  4. has anyone experienced this peculiarity with yahoo mail
    By miltk in forum Android General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 12-17-2009, 03:05 AM
  5. Droid issues experienced - anyone else?
    By baruch in forum Android Tech Support
    Replies: 9
    Last Post: 12-15-2009, 03:30 PM

Tags for this Thread

Find us on Google+