DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 5 of 5

Thread: "Complete action using" Default Question

  1. Master Droid
    MontyMo's Avatar
    Member #
    27604
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    279
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #1

    "Complete action using" Default Question

    I have been trying home screen alternatives. Because I have more than one Home Screen installed, when I press the "Home" button a screen is displayed presenting me with the choice of home screens. On the bottom of the screen a a check box, "Use by default for this action" I normally leave this unchecked so I can switch between home screens.

    Yesterday I mistakenly selected the "Use by Default" check box. I uninstalled and reinstalled the Home Screen App to get the choice back.

    My question is, did I need to uninstall the app to get the "Complete action using" window back? Is there a setting in the "Settings" that resets this option?

    Thanks
    Monty

  2. Super Moderator
    Vulcan1600's Avatar
    Member #
    7183
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    5,571
    Liked
    245 times
    Phone
    Galaxy S3
    Premium Member
    #2
    Instead of uninstalling you could go to Menu/Settings/Applications then select the Home you have defaulted, and click "Clear defaults".

    Better suggestion, go to the Market and get the free program called "Home Switcher". You'll love it.
    Thank you to all who have served or are serving our great country. You're always in my thoughts and prayers.

    Freedom is never more than one generation away from extinction. - Ronald Reagan
    --------

  3. Master Droid
    MontyMo's Avatar
    Member #
    27604
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    279
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #3
    Thanks for the QUICK reply. That is exactly what I was looking for.
    Home switcher is being installed NOW!

    Monty

    Quote Originally Posted by Vulcan1600Rider View Post
    Instead of uninstalling you could go to Menu/Settings/Applications then select the Home you have defaulted, and click "Clear defaults".

    Better suggestion, go to the Market and get the free program called "Home Switcher". You'll love it.
  4. Master Droid
    MontyMo's Avatar
    Member #
    27604
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    279
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #4
    Home Switcher is GREAT, Thanks
  5. Droid Newbie
    BattleTroll's Avatar
    Member #
    283034
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    4
    Phone
    Droid4
    #5
    I am having a similiar problem with Google Drive, don't know how I did it but now I cannot change the default Complete action using and nothing I try seems to change it.

    Menu/Settings/Applications then select the Drive, and click "Clear defaults" did not work ( the clear defaults box is dim) I tried clearing the cache and even removed and reinstalled the app.

    The current selection makes this app unusable to me and it is driving me nuts!!

    Droid 4, ICS
    Stock Verizon unrooted.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 07-11-2012, 11:44 AM
  2. Phone forgetting default "Home" App
    By tameone in forum Android General Discussions
    Replies: 15
    Last Post: 08-11-2011, 01:25 PM
  3. [MM Theme] "Complete Desire" & "Ghostly Desire"
    By Where'sMyCoffe? in forum Android Themes
    Replies: 32
    Last Post: 04-07-2010, 12:11 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 02-24-2010, 10:20 AM
  5. Replies: 6
    Last Post: 01-16-2010, 09:29 PM

Search tags for this page

android complete action using

,
car home complete action using
,

complete action using

,
complete action using android reset
,
complete action using galaxy s4
,
complete action using launcher
,
complete action using reset
,
google car home complete action using
,
how to get rid of complete action using
,
how to reset complete action using on android
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+