DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 5 of 5

Thread: How would i use PDAnet to get internet for my PS3

  1. Droid
    hoing's Avatar
    Member #
    48982
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    75
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #1

    How would i use PDAnet to get internet for my PS3

    i am a new droid owner, and i got the droid for this very thing
    can someone link me to a guide on how to set this up? - pdanet to get internet for droid or if not a guide for something else

    -running UD 7.8
    1.2 kernal
  2.  
     
     
     
  3. Droid
    hoing's Avatar
    Member #
    48982
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    75
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #2
    by guide i mean a step by step guide - from basically starting up phone lol (new to pdanet)
  4. Droid Sensei
    LtKen's Avatar
    Member #
    31927
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,637
    Liked
    3 times
    Phone
    Rezound
    #3
    Dont know if there's a guide, because a lot of us dont like the idea of this happening, but you basically have to bridge the network connection to provide a real (ethernet) network connection to the PS3, it cant see ad-hoc networks.
  5. Droid
    hoing's Avatar
    Member #
    48982
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    75
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #4
    uhh...what lol? i think what i do is plug my usb into phone and into laptop and press enable usb tether...but then again nothing is that simple

    can u be more specific please mam?
  6. Senior Droid
    droidilac's Avatar
    Member #
    12558
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    105
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #5
    The wifi "network" the droid provides is called "ad hoc" which isn't recognizable by PS3. You would have to tether it to your laptop and then make a new network and allow other computers/devices to share your computer's internet connection. Then run an ethernet cable (oversized phone looking one, sorry just in case lol) from your computer to your playstion. In other words your PS3 will have a wired connection and not wireless as it doesn't recognize ad hoc style broadcasts.


    I wish you the best of luck and please let us know if VZ hits with charges for tethering to your PS3. Also feel free to state your data usage at the end of your billing cycle. Lol

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 05-09-2010, 12:27 PM
  2. Pdanet
    By loosecannon39 in forum Android General Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 02-23-2010, 11:22 AM
  3. pdanet
    By jamaica in forum Android Forum
    Replies: 4
    Last Post: 01-27-2010, 03:58 PM
  4. PDANet
    By Sean in forum Android Applications
    Replies: 5
    Last Post: 12-15-2009, 06:13 AM
  5. PDANet??
    By pilot25 in forum Android General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 11-06-2009, 07:07 PM

Search tags for this page

how to use pdanet for ps3
,

how to use pdanet on ps3

,
pda net for ps3
,
pda net ps3
,
pdanet and ps3
,

pdanet for ps3

,
pdanet on ps3
,

pdanet ps3

,
pdanet to ps3
,
ps3 pdanet
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+