DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 3 of 3

Thread: This app dosen't want to setup?

  1. Master Droid
    n0m0n's Avatar
    Member #
    632
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    HERE
    Posts
    885
    Liked
    5 times
    Phone
    Storm1+2,D1,DX,D2
    #1

    This app dosen't want to setup?

    Hello,
    I have been trying to get More Icons Widget to work for me but it doesn't seem to want to.
    Everytime I add the widget to the home screen and try to configure it I get FC's.

    Cant get the app's chosen before the FC message appears.
    Also with it installed on my MotoDroid my device gets warm and sluggish...

    Once I un-install it speeds up to normal...

    Anyone else have this problem and whats the solution if any?

    Thanks
    JW
  2.  
     
     
     
  3. Premium Member
    hookbill's Avatar
    Member #
    10332
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    N.E. Ohio
    Posts
    19,575
    Liked
    17 times
    Phone
    Droid Bionic
    Premium Member
    #2
    Quote Originally Posted by n0m0n View Post
    Hello,
    I have been trying to get More Icons Widget to work for me but it doesn't seem to want to.
    Everytime I add the widget to the home screen and try to configure it I get FC's.

    Cant get the app's chosen before the FC message appears.
    Also with it installed on my MotoDroid my device gets warm and sluggish...

    Once I un-install it speeds up to normal...

    Anyone else have this problem and whats the solution if any?

    Thanks
    I'm not certain what the problem is, but if it's force closing and making your device sluggish and an uninstall stops the problem, I wouldn't keep trying. I'd move on.
    Please be respectful. Respect is #1 here at DF Please read our Guidelines of Conduct
  4. Master Droid
    superglen99's Avatar
    Member #
    4555
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Auburn,WA
    Posts
    779
    Phone
    Motorola Droid
    #3
    It may have to do with a home replacement if you are running one. If not, I can't say, it worked fine when I tried it but have no need for it anymore.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Best setup to run with your Droid?
    By longboat in forum Android General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 01-29-2010, 03:51 PM
  2. voip setup
    By jefbystereo in forum Android General Discussions
    Replies: 6
    Last Post: 01-23-2010, 11:45 AM
  3. How to setup MES
    By jt2006 in forum Android General Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 12-22-2009, 09:29 PM
  4. My phone setup
    By wil318466 in forum Android General Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 11-13-2009, 08:20 AM
  5. How do I setup and use Bluetooth?
    By JimMariner in forum Droid FAQ
    Replies: 0
    Last Post: 11-06-2009, 03:59 PM
Find us on Google+