DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 5 of 5

Thread: Screenshots

  1. Super Mod/News Team
    Shadez's Avatar
    Member #
    32075
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Lafayette Hill, Pa
    Posts
    8,224
    Liked
    594 times
    Twitter
    @Shadez69
    Phone
    Droid,Droid Bionic/Galaxy SIII
    Premium Member
    #1

    Screenshots

    Ok, if your using a rom and playing a game, and click screenshot, where does it save that screenshot to?

    Thanks

    ok sorry, figured that out, but since Im here, Im running google maps, and long/lat and tracking workers, is their anyway to take a screenshot of the map I have up with the persons location ?
    Last edited by Shadez; 03-02-2010 at 06:33 AM.
  2. Master Droid
    baniels's Avatar
    Member #
    17067
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    52556
    Posts
    577
    Phone
    Motorola Droid
    #2
    If you are rooted, look into drocap2. It's in the market. You can use shake to trigger to get a shot in any app.
  3. Super Mod/News Team
    Shadez's Avatar
    Member #
    32075
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Lafayette Hill, Pa
    Posts
    8,224
    Liked
    594 times
    Twitter
    @Shadez69
    Phone
    Droid,Droid Bionic/Galaxy SIII
    Premium Member
    #3
    Quote Originally Posted by baniels View Post
    If you are rooted, look into drocap2. It's in the market. You can use shake to trigger to get a shot in any app.
    That sounds really cool, unfortunately not rooted Will shaker be avail to all when the ota 2.1 comes out?

    Thanks!
  4. Master Droid
    baniels's Avatar
    Member #
    17067
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    52556
    Posts
    577
    Phone
    Motorola Droid
    #4
    The program is drocap2. By shake I mean you shake the phone and drocap2 takes a screenshot.

    Im not sure it will ever work without root.

    You could do it with adb, but you'd have to be connected to a computer. The SDK gives you this ability.
  5. Super Mod/News Team
    Shadez's Avatar
    Member #
    32075
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Lafayette Hill, Pa
    Posts
    8,224
    Liked
    594 times
    Twitter
    @Shadez69
    Phone
    Droid,Droid Bionic/Galaxy SIII
    Premium Member
    #5
    Yea thats the part that sounds cool ..lol shaking that is.. No, I need to be able to do it just from the phone.. now Im wondering why when tracking someone its not real time... but thanks for the help

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Screenshots?
    By knockoutpbn in forum Android General Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 05-22-2010, 02:23 AM
  2. No app screenshots in Market?
    By synaptyc in forum HTC Droid Eris
    Replies: 1
    Last Post: 02-12-2010, 07:27 PM
  3. Screenshots
    By lores35 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 0
    Last Post: 02-03-2010, 09:54 AM
  4. Screenshots of 2.1 on a Droid..
    By vonfink13 in forum Android General Discussions
    Replies: 11
    Last Post: 12-17-2009, 09:01 AM
  5. Android 2.0 Screenshots
    By danDroid in forum Android General Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-2009, 02:32 PM

Search tags for this page

droid save screen shot
,
how to take a screenshot on an android bionic phone
,
saving a screen shot on a droid
,
sell phone saves sdreen shot
,
siii where are screnshots saved
,
where are my screenshots saved on razr
,
where are screenshots save on a droid razr
,
where are screenshots saved droid razr
,

where does android save screenshots

,
where does the screen shot get saved to on the motorola droi
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+