DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Can I use my ATT S3 on a different network?

  1. Junior Droid
    jmsmackdown's Avatar
    Member #
    244311
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    24
    Liked
    1 times
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #1

    Can I use my ATT S3 on a different network?

    A friend wanted to buy my S3 (I have CM installed on it) but he only wanted to buy it if he was able to use it on a different network like tmobile or something. Is this possible? Do I need to do something? I am currently on ATT.
  2. Droid Ninja
    Droid Firefighter's Avatar
    Member #
    130981
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Indiana (and that is close enough for the internet) ;-)
    Posts
    1,622
    Liked
    37 times
    Phone
    Motorola Droid Razr Maxx HD
    #2
    Not anymore. If you did it on Friday it would have been fine. New law just went into effect Saturday banning unlocking phones to work on a different network without both networks permission.

    This post is Incredible 2
  3. Senior Droid
    dasanman69's Avatar
    Member #
    31798
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    246
    Liked
    2 times
    Phone
    Moto X
    #3
    Quote Originally Posted by jmsmackdown View Post
    A friend wanted to buy my S3 (I have CM installed on it) but he only wanted to buy it if he was able to use it on a different network like tmobile or something. Is this possible? Do I need to do something? I am currently on ATT.
    See if ATT will unlock it. That's the only legal way to do it now.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 01-12-2013, 08:26 AM
  2. Let network
    By blester in forum Android General Discussions
    Replies: 17
    Last Post: 12-22-2011, 01:05 AM
  3. It's the network!
    By socalsurfer in forum Droid Bionic Tech Support
    Replies: 3
    Last Post: 11-13-2011, 09:11 AM
  4. Network using USB
    By Sam Hobbs in forum Android General Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 08-04-2011, 07:06 AM
  5. VZ network down in NYC?
    By smd12 in forum Android Tech Support
    Replies: 1
    Last Post: 01-15-2011, 12:03 PM

Search tags for this page

can i use my t-mobile s3 with att

,

how can i use my att phone on a different network?

,

use att on bionic 2013

,

use att phone on different network

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+