DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 9 of 9

Thread: Help ! My Droid is in Spanish...(I think?)

  1. Junior Droid
    JoeOxfordCT's Avatar
    Member #
    3437
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    CT
    Posts
    10
    Phone
    Motorola Droid
    #1

    Help ! My Droid is in Spanish...(I think?)

    Hi All,

    Just posted about my Droid not powering up....well I kept checking and it finally powered up but now all the language is in spanish ? I think....I tried going to Settings which is now Configuracion....but I can't find or understand how & where to change it back to English.....
  2. Premium Member
    RinTinTigger's Avatar
    Member #
    544
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Germany, Near Frankfurt/Main
    Posts
    2,916
    Liked
    3 times
    Phone
    Motorola Milestone VF Germany
    Premium Member
    #2
    I think our SuperMod Sam is capable of good spanish

    Maybe contact him to help out!
  3. Master Droid
    wsbsteven's Avatar
    Member #
    683
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    youtube.com/wimervision
    Posts
    264
    Twitter
    wsbsteven
    Phone
    Bionic, Xoom
    #3
    Settings, go 10 down to idioma & del teclado, then click the first one (seleccionar pais), then the first one again.
  4. Master Droid
    searayman's Avatar
    Member #
    1330
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    949
    Phone
    Motorola Droid
    #4
    mine is mostly in English but like when i go to add gadgets a few are in Spanish... anyone know how to fix this? For instance I have:

    Astrid (english)
    Calendario (spanish)
    Calendario Corprativo (spanish)
    Control de energia (spanish)
    Facebook (english)
    etc....

    half english half spanish...kind of strange.
    I have a lot of good how to articles about music managing and battery life etc. PM me if interested.
  5. Junior Droid
    JoeOxfordCT's Avatar
    Member #
    3437
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    CT
    Posts
    10
    Phone
    Motorola Droid
    #5
    Uh eventually figured it out.....don't ask me how I got there but I got it back to English....:\
  6. Master Droid
    wsbsteven's Avatar
    Member #
    683
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    youtube.com/wimervision
    Posts
    264
    Twitter
    wsbsteven
    Phone
    Bionic, Xoom
    #6
    Quote Originally Posted by searayman View Post
    mine is mostly in English but like when i go to add gadgets a few are in Spanish... anyone know how to fix this? For instance I have:

    Astrid (english)
    Calendario (spanish)
    Calendario Corprativo (spanish)
    Control de energia (spanish)
    Facebook (english)
    etc....

    half english half spanish...kind of strange.
    That's because Facebook and Astrid are name brands and do not have a Spanish equivalent. It's like when watching Spanish TV and you will hear Pepsi or Motorola in a string of Spanish words.
  7. Master Droid
    searayman's Avatar
    Member #
    1330
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    949
    Phone
    Motorola Droid
    #7
    Quote Originally Posted by wsbsteven View Post
    Quote Originally Posted by searayman View Post
    mine is mostly in English but like when i go to add gadgets a few are in Spanish... anyone know how to fix this? For instance I have:

    Astrid (english)
    Calendario (spanish)
    Calendario Corprativo (spanish)
    Control de energia (spanish)
    Facebook (english)
    etc....

    half english half spanish...kind of strange.
    That's because Facebook and Astrid are name brands and do not have a Spanish equivalent. It's like when watching Spanish TV and you will hear Pepsi or Motorola in a string of Spanish words.
    Yea but the rest of my phone is in english so this does not make any sense...
    I have a lot of good how to articles about music managing and battery life etc. PM me if interested.
  8. Master Droid
    wsbsteven's Avatar
    Member #
    683
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    youtube.com/wimervision
    Posts
    264
    Twitter
    wsbsteven
    Phone
    Bionic, Xoom
    #8
    Yeah I don't know why the apps are in Spanish but knew why some appeared as English.
  9. IML
    IML is offline
    Droid Newbie
    IML's Avatar
    Member #
    6017
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #9
    Had the same problem with somehow Droid showing Spanish. Followed the tips from here on how to set it back to English. But now the Widgets menu is mostly Spanish. Can't find a way to change it back.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

change droid back to english
,
droid in spanish
,
droid x is in spanish
,

how do i change my droid back to english

,

how do i change my phone from spanish to english

,
how to change language from spanish to english on android ph
,
how to change phone from spanish to english
,

how to set my android to english

,
how to set my android to english from spanish
,

my android is in spanish

Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+