DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 7 of 7

Thread: Switching phones on Verizon question?

  1. Master Droid
    jamjr74's Avatar
    Member #
    53486
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    MA
    Posts
    542
    Liked
    46 times
    Phone
    Nexus 5
    #1

    Switching phones on Verizon question?

    I am a Verizon customer and have swapped my phone quite a few times over the last month or so. Ive tried the Nexus, Iphone and Maxx. Today I tried to activate my Iphone again and was told that I have reached my maximum data plan switches for this billing period and that i cant change phones again til next cycle! I have never heard of such a thing! Anyone else heard of this or know a way around it?
  2.  
     
     
     
  3. Master Droid
    CBMGGM's Avatar
    Member #
    145982
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Medinah, IL
    Posts
    369
    Liked
    6 times
    Phone
    Galaxy NEXUS
    #2
    Does not make sense to me either. Call VZW back and ask for tier 2 support. They should be able to allow you to reactivate the handset on your choice.
  4. Master Droid
    jamjr74's Avatar
    Member #
    53486
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    MA
    Posts
    542
    Liked
    46 times
    Phone
    Nexus 5
    #3
    Quote Originally Posted by CBMGGM View Post
    Does not make sense to me either. Call VZW back and ask for tier 2 support. They should be able to allow you to reactivate the handset on your choice.

    I know just seems weird. The rep I spoke with put me on with tech support and that's what they said. Not sure if it was tier 2 though.
  5. RS Lead
    dezymond's Avatar
    Member #
    3167
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Bay Area, California
    Posts
    10,394
    Liked
    1040 times
    Phone
    Galaxy s4
    Premium Member
    #4
    Never heard that happening before, then again I never heard of anyone switching so often. Make up your mind man!
  6. Super Moderator
    jntdroid's Avatar
    Member #
    6110
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    TX
    Posts
    6,438
    Liked
    808 times
    Phone
    Verizon S4
    Premium Member
    #5
    I've switched more than a few times in a given month, however it's been a couple of months now. Maybe they've changed it up with all of the new plan changes. Switching between the Nexus and Maxx shouldn't even show up on their radar, except for the device changing on your account. The only thing that could possibly change your plan is switching to/from the iPhone. Have you tried doing it via the website?
    "...life is 10% what happens to me and 90% how I react to it."

    Guidelines of Conduct
    The only dumb question is the one not asked.
  7. Master Droid
    jamjr74's Avatar
    Member #
    53486
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    MA
    Posts
    542
    Liked
    46 times
    Phone
    Nexus 5
    #6
    Quote Originally Posted by jntdroid View Post
    I've switched more than a few times in a given month, however it's been a couple of months now. Maybe they've changed it up with all of the new plan changes. Switching between the Nexus and Maxx shouldn't even show up on their radar, except for the device changing on your account. The only thing that could possibly change your plan is switching to/from the iPhone. Have you tried doing it via the website?
    jntdroid thanks. Maybe becaue i was changing between 4g and 3g plans? i am using a Maxx now but prefer the Nexus, if I buy one can I just put my current sim in it and not have to deal with activation?
  8. Master Droid
    StephenC's Avatar
    Member #
    265386
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Central Florida
    Posts
    413
    Liked
    20 times
    Twitter
    @scorun2
    Phone
    Motorola Droid RAZR M in White
    #7
    Quote Originally Posted by jamjr74

    jntdroid thanks. Maybe becaue i was changing between 4g and 3g plans? i am using a Maxx now but prefer the Nexus, if I buy one can I just put my current sim in it and not have to deal with activation?
    Any Verizon 4G phone can be activated by simply swapping out your SIM card from the old phone to the new one. Gone are the days of calling *228.

    Sent from my resurrected DROID RAZR that I rebuilt myself
    My Google-Enabled Devices

    Motorola Droid RAZR M in White - current phone
    Motorola XOOM WiFi 32GB
    Samsung Chromebook Series 3

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Unlimited Data question concerning switching phones
    By Dark Lazer in forum Android General Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 08-26-2011, 02:48 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 06-11-2011, 04:07 PM
  3. Question - Switching Over to Verizon (Temporary Phone)
    By SeraphX17 in forum Android General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 02-09-2011, 01:45 PM
  4. Question about switching phones
    By xXbrick84Xx in forum Android General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 02-09-2011, 12:37 PM
  5. Question on Verizon shipping of phones
    By tu3218 in forum Android General Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 05-08-2010, 02:59 AM

Search tags for this page

changing phones on verizon

,

code to switch verizon phones

,
how do i switch phones on verizon
,
how do you switch phones on verizon
,

how to switch phones on verizon

,
switch phones on verizon
,
switch phones verizon
,

switching phones on verizon

,
switching phones verizon
,

verizon code to switch phones

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+