DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 4 of 4

Thread: Manually activating new handset on corporate account...

  1. Junior Droid
    jfrancis's Avatar
    Member #
    106426
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    21
    Liked
    2 times
    Phone
    Droid Bionic
    #1

    Manually activating new handset on corporate account...

    Hi Guys,

    My cell phone service is paid for through my company. I use a Droid 2 and I'd like to purchase a new handset and activate it for use with my corporate plan. Verizon stores won't help me out since I'm not the "account owner." My question is: is this a policy issue or an actual technical issue? In other words, if I purchase an unlocked handset, will I be able to manually activate it myself or would it require some sort of intervention from my IT department?

    Thanks!
    John
  2. Developer
    garrett's Avatar
    Member #
    180
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    In a van by the River......
    Posts
    2,019
    Liked
    15 times
    Phone
    Johns Phone
    DroidForums.net Developer
    DroidForums.net Theme Developer
    #2
    the only way to activate a device on a corporate account is through the policy owner.... in your case the company you work for would have to approve it.

    depending on the size or your status in the company this can be done with ease or not.
  3. Junior Droid
    jfrancis's Avatar
    Member #
    106426
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    21
    Liked
    2 times
    Phone
    Droid Bionic
    #3
    Thanks! You saved me 500 bucks. I have no status and our company is large.
  4. Droid Sensei
    takeshi's Avatar
    Member #
    10236
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4,600
    Liked
    1 times
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #4
    Quote Originally Posted by jfrancis View Post
    My question is: is this a policy issue or an actual technical issue? In other words, if I purchase an unlocked handset, will I be able to manually activate it myself or would it require some sort of intervention from my IT department?
    Think about it this way: do you really want your carrier activating devices on your account for just anyone that walks in? Same deal, basically. The account owner or authorized individual has to handle changes like this.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Corporate sync account disapeered
    By cwaddell2 in forum Droid Bionic Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 09-19-2011, 10:18 AM
  2. Corporate account isn't available in calendar
    By spiceygas in forum Droid X Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 06-29-2011, 03:13 PM
  3. Sync with corporate Account
    By Twitchy in forum Droid X Roms
    Replies: 6
    Last Post: 02-02-2011, 12:25 PM
  4. Problem with Corporate Account
    By jlewi042 in forum ChevyNo1
    Replies: 8
    Last Post: 07-23-2010, 08:34 AM
  5. Re adding corporate account
    By mwhartman in forum Android Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 04-14-2010, 07:40 PM

Search tags for this page

activating corporate sync

,

manualy activate new

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+