DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Verizon Droid 2 Global Unlocked

  1. Junior Droid
    Pravesh's Avatar
    Member #
    180010
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    12
    Phone
    Droid 2 Global
    #1

    Verizon Droid 2 Global Unlocked

    Hi,
    I purchased an unlocked verizon droid 2 global to use in south america, where I live. I went to my country's carrier and requested to have the internet service activated for my phone. They configured the APN, and then after it did not work, they told me the phone was still locked. The service rep told me that even though the phone was unlocked for calls, it was still locked for data.
    Is this possible? And if so, how can I possibly unlock it for data?
    Any help would be appreciated.
    Thanks in advance.
  2.  
     
     
     
  3. Junior Droid
    Pravesh's Avatar
    Member #
    180010
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    12
    Phone
    Droid 2 Global
    #2
    help me...
  4. Droid Sensei
    takeshi's Avatar
    Member #
    10236
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4,600
    Liked
    1 times
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #3
    There's no "locked for data". The subsidy lock only prevents you from using another carrier's SIM. It's either locked or unlocked. Sounds like it isn't properly configured to me.
  5. Junior Droid
    Pravesh's Avatar
    Member #
    180010
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    12
    Phone
    Droid 2 Global
    #4
    Thanks for the response Takeshi. It didnt make sense to me either when they said its locked. I will have to try again..
  6. Junior Droid
    Ojelola's Avatar
    Member #
    272741
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    13
    Phone
    Motorola Droid 2 Global A956
    #5
    The phone is probably not picking up the appropriate APNs (Access Point Names) from the SIM card. Without the proper APN information, data services will not work. So, you would have to manually edit/add a valid APN for the area and service provider where you want to use the phone. On Motorola phones, you will usually find the APN setting through Settings / Wireless & Network / Mobile Networks / Access Point Names.
  7. Junior Droid
    aznightshade's Avatar
    Member #
    186015
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    22
    Phone
    Droid 2 Global
    #6
    Quote Originally Posted by Pravesh View Post
    Hi,
    I purchased an unlocked verizon droid 2 global to use in south america, where I live. I went to my country's carrier and requested to have the internet service activated for my phone. They configured the APN, and then after it did not work, they told me the phone was still locked. The service rep told me that even though the phone was unlocked for calls, it was still locked for data.
    Is this possible? And if so, how can I possibly unlock it for data?
    Any help would be appreciated.
    Thanks in advance.
    I do not want to upset you but I had the same problem with Droid 2 Global - never resolved. I even started a few threads to find out if any Global phones from Verizon can pick up data abroad with non Verizon SIM cards. The first thing people say - oh, APN settings are wrong, but I don't think it has anything to do with wrong APN settings. I tried too many times with different carriers and in different countries - nothing, just voice. I have a conspiracy theory that Verizon somehow did lock data feature on their Global phones. At least, that's my stand until I see people who managed to get data with Adroid based Verizon Global phones abroad using non Verizon SIM cards. So far, I only saw people with iPhone from Verizon who were getting data without any problems.
  8. Junior Droid
    aznightshade's Avatar
    Member #
    186015
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    22
    Phone
    Droid 2 Global
    #7
    Quote Originally Posted by Ojelola View Post
    The phone is probably not picking up the appropriate APNs (Access Point Names) from the SIM card. Without the proper APN information, data services will not work. So, you would have to manually edit/add a valid APN for the area and service provider where you want to use the phone. On Motorola phones, you will usually find the APN setting through Settings / Wireless & Network / Mobile Networks / Access Point Names.
    Just realized that you resurrected this thread from 2011. Why?
  9. Junior Droid
    Ojelola's Avatar
    Member #
    272741
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    13
    Phone
    Motorola Droid 2 Global A956
    #8
    Quote Originally Posted by aznightshade View Post
    Just realized that you resurrected this thread from 2011. Why?
    I didn't read the date, but for some reason it showed up as having a new post, when I selected "New Posts" to read.
  10. Rescue Squad
    TisMyDroid's Avatar
    Member #
    171269
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Central New York
    Posts
    4,462
    Liked
    950 times
    Phone
    Samsung Galaxy Note 2
    #9
    I would bet that the reason why it showed up in your recent threads is because spam was posted, then deleted by our super fast Moderators. None the less, the topic is still relevant. There are some threads regarding using foreign Sims on the Razr.

    Sent from my DROID RAZR Maxx using Droid Forums
  11. Master Droid
    Bilgediver's Avatar
    Member #
    122836
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    On Board a ship
    Posts
    919
    Liked
    6 times
    Phone
    Motorola Droid 1
    #10
    Apn settings are the problem. you have to add apn settings yourself. I had to so that for data only Sim cards, even for a combo card and i got data to work on my d2g in UAE, Bahrain, Singapore, Greece, and Italy.

    Sent from My Droid RAZR MAXX with Tapatalk.
    Droid RAZR MAXX/ DROID 2 Global/ DROID 1 with DROID 2 EXTENDED BATTERY (BP7X - 1860 mAh)
    ICS /Stock 2.2/UltimateDroid 1.0.0
    Stock Kernel/ChevyNo1's ULowV 1.25 GHz kernel
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Droid 4G/LTE for Verizon - with Global Roaming (GSM)?
    By bchandler02 in forum Android General Discussions
    Replies: 12
    Last Post: 10-20-2011, 10:30 AM
  2. Activate without Verizon [Droid 2 Global]
    By DaBadger in forum Android Hacks and Help
    Replies: 1
    Last Post: 12-16-2010, 04:08 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 10-18-2010, 04:37 PM
  4. Can I use unlocked Verizon Droid in Canada (Rogers)?
    By exphone in forum Motorola Droid
    Replies: 2
    Last Post: 03-10-2010, 12:37 PM
  5. Can I use unlocked Verizon Droid in Canada (Rogers)?
    By exphone in forum Android General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 03-10-2010, 12:14 PM

Search tags for this page

droid 2 global unlock

,
motorola droid 2 global unlock
,

unlock droid 2 global

,

unlock droid 2 global verizon

,
unlock droid 2 verizon
,
unlock verizon droid 2 global
,
verizon droid 2 global carrier lock
,

verizon droid 2 global unlock

,
verizon unlock droid 2 global
,
wireless forum droid 2 global unlock
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+