DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 9 of 9

Thread: Should I switch to Sprint from VZW?

  1. Master Droid
    patfactorx's Avatar
    Member #
    124457
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    421
    Liked
    2 times
    Phone
    Droid 3
    #1

    Should I switch to Sprint from VZW?

    Are there any good phones in the pipe for Sprint and can I flash my Droid 2 Global to work on Sprint?

    Also: they are giving me $125 to switch!

    Port In Credit
    Droid 4 fanboy
  2.  
     
     
     
  3. Master Droid
    lockman's Avatar
    Member #
    14935
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Baltimore, MD
    Posts
    790
    Liked
    1 times
    Phone
    Droid Razr
    #2
    Cannot flash it. Sorry.
    Ad astra per alia porci- John Steinbeck.
    No pigs cannot fly, but I am a seventh day porcinist and believe that bacon was brought to us by angels.


    Razr, Charge, Thunderbolt, DroidX, Fascinate, OG Droid, GalaxyTab
  4. Junior Droid
    Pixiefrogw's Avatar
    Member #
    164194
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    21
    Phone
    HTC Droid Incredible
    #3
    Before switching make sure you are in their service area and won't be doing any roaming. They say unlimited roaming but it's not really unlimited. If you use 800 mins or 1/2 of your mins in roam a month for 3 months they will boot you. We were Sprint customers for 8 years, we moved and started to have to many roaming mins, got a letter from Sprint about it and now we are with Verizon. Sprint is cheaper then Verizon though.
  5. Droid Ninja
    UltraDroid's Avatar
    Member #
    61217
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Cleveland, Ohio - The North Coast!
    Posts
    1,943
    Liked
    31 times
    Phone
    GSM Note 3, Note 2, Galaxy S3
    Premium Member
    #4
    Quote Originally Posted by lockman View Post
    Cannot flash it. Sorry.
    Are you sure? The reason I ask is that I had a Motorola RAZR several years back that I brought over to Verizon, from Sprint. It worked like a charm on the Verizon network, up to the time I got my first Droid phone. That was of course, NOT a smart phone, so maybe I'm comparing apples to oranges...

    -Mike
    GSM Galaxy Note 3 (Black) - Straight Stock
    GSM Galaxy Note 2 (Titanium) - Rooted running Jedi X20 Rom
    GSM Galaxy Nexus (Black) - Straight Stock

    GSM Samsung Galaxy S3 (Red) - Rooted running Deadly Venom v8.0.1 Rom






  6. Super Moderator
    Vulcan1600's Avatar
    Member #
    7183
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    5,570
    Liked
    245 times
    Phone
    Galaxy S3
    Premium Member
    #5
    You can't flash from VZW to Sprint and vice versa.
    Thank you to all who have served or are serving our great country. You're always in my thoughts and prayers.

    Freedom is never more than one generation away from extinction. - Ronald Reagan
    --------

  7. Droid Sensei
    takeshi's Avatar
    Member #
    10236
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4,600
    Liked
    1 times
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #6
    Quote Originally Posted by patfactorx View Post
    Should I switch to Sprint from VZW?
    You make no mention of coverage. Always select your carrier based on real world coverage (don't rely on maps) where you need it.
  8. Master Droid
    patfactorx's Avatar
    Member #
    124457
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    421
    Liked
    2 times
    Phone
    Droid 3
    #7
    i live in the 92122 zipcode which is well covered but I travel a lot. VZW has been awesome when I travel but I unno what ppls experiences with Sprint are
    Droid 4 fanboy
  9. Premium Member
    hookbill's Avatar
    Member #
    10332
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    N.E. Ohio
    Posts
    19,575
    Liked
    17 times
    Phone
    Droid Bionic
    Premium Member
    #8
    Well, since you asked I'm going to tell you. No, you shouldn't. Coverage is the reason why. Sprint is a small time player in this game and their coverage in certain parts of the country stinks. And the first time that happens after you switched you'll say "they told me so. Why didn't I listen?"
    Please be respectful. Respect is #1 here at DF Please read our Guidelines of Conduct
  10. Master Droid
    patfactorx's Avatar
    Member #
    124457
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    421
    Liked
    2 times
    Phone
    Droid 3
    #9
    so Sprint doesn't have a roaming agreement for 3g with VZW? I heard rumors it does
    Droid 4 fanboy

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Better then Sprint
    By nypd4324 in forum New Member Introductions & Site Assistance
    Replies: 11
    Last Post: 03-20-2011, 12:47 AM
  2. Sprint TV .apk on other non Sprint Android phones?
    By rda990 in forum Android General Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 06-17-2010, 01:44 AM
  3. HTC Evo 4G for Sprint
    By erasmussen14 in forum Android Smart Phones
    Replies: 6
    Last Post: 04-23-2010, 12:11 PM
  4. Switching to Sprint :(
    By SparkYZ in forum Android Forum
    Replies: 11
    Last Post: 04-23-2010, 12:09 PM
  5. New HTC Hero (sprint)
    By Potsy in forum New Member Introductions & Site Assistance
    Replies: 2
    Last Post: 04-17-2010, 02:15 AM

Search tags for this page

can a droid x2 work with sprint
,
droid 2 global on sprint
,

droid 2 global sprint

,
droid global 3 work on sprint?
,

flash droid 2 global to sprint

,
how to flash a droid 2 global to sprint
,

should i switch from verizon to sprint

,

should i switch to sprint

,
should i switch to sprint from verizon
,
sprint.com/swichtosprint
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+