DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 67

Thread: Quake 2 for android

  1. Master Droid
    Newton122189's Avatar
    Member #
    1942
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Virginia
    Posts
    627
    Liked
    1 times
    Phone
    R2D2 Droid 2, Motorola XOOM
    #1

    Quake 2 for android

    thought i would at least post this since i havent seen anything about it on the forum, here is the link to quake 2 for android, it runs well for me, no problems so far except that it doesnt fit the screen on the droid, there is a black strip on the right but its not a big deal, barely noticeable

    http://quake2-android.sourceforge.net/

    check it out
  2.  
     
     
     
  3. Senior Droid
    Silverwing's Avatar
    Member #
    4882
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    231
    Liked
    1 times
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #2
    WTB Duke Nukem 3d!
  4. Master Droid
    Newton122189's Avatar
    Member #
    1942
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Virginia
    Posts
    627
    Liked
    1 times
    Phone
    R2D2 Droid 2, Motorola XOOM
    #3
    lol, not really sure what that means but ok
  5. DF News Team
    wuyanks's Avatar
    Member #
    800
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2,404
    Phone
    Moto DROID !!!
    Premium Member
    #4
    doesn't work, installed Quake II via Astro, and Installed the PAK via the program. when i go to launch, i get a fatal error...

    edit i got it to work, but obviously it's very bugged. will update shortly
    Last edited by wuyanks; 12-10-2009 at 01:06 PM.
  6. DF News Team
    wuyanks's Avatar
    Member #
    800
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2,404
    Phone
    Moto DROID !!!
    Premium Member
    #5
    Okay the game works, and actually is snappy. but the controls are difficult to use at this time.
  7. Master Droid
    Newton122189's Avatar
    Member #
    1942
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Virginia
    Posts
    627
    Liked
    1 times
    Phone
    R2D2 Droid 2, Motorola XOOM
    #6
    Quote Originally Posted by wuyanks View Post
    doesn't work, installed Quake II via Astro, and Installed the PAK via the program. when i go to launch, i get a fatal error...

    edit i got it to work, but obviously it's very bugged. will update shortly
    really? i have had zero problems, you might want to try reinstall and redownload pak files, it could just be sorta messed up or somethin
  8. Droid
    Delirious17's Avatar
    Member #
    9249
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    83
    Phone
    Droid Bionic
    #7
    Fantastic...not that it's a major problem mostly but I am getting no sound...and yes I clicked options and toggle sounds, and the toggle gamepad works for what it's worth...

    Since the OpenPandora - The OMAP3 based Handheld that has the exact same processor/RAM as the Droid can run Quake 3...I wonder if we can soon? (It can also with bugs, run N64 and slowly run Dreamcast games, but smoothly run PS1 games)
  9. Master Droid
    Newton122189's Avatar
    Member #
    1942
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Virginia
    Posts
    627
    Liked
    1 times
    Phone
    R2D2 Droid 2, Motorola XOOM
    #8
    Quote Originally Posted by Delirious17 View Post
    Fantastic...not that it's a major problem mostly but I am getting no sound...and yes I clicked options and toggle sounds, and the toggle gamepad works for what it's worth...

    Since the OpenPandora - The OMAP3 based Handheld that has the exact same processor/RAM as the Droid can run Quake 3...I wonder if we can soon? (It can also with bugs, run N64 and slowly run Dreamcast games, but smoothly run PS1 games)
    oh, now that devs realize they can store stuff on the sd there will be a lot more big games, quake store all the files on the sd and only the framework that runs those files on internal memory, and as far as the sound goes consider yourself lucky, i mute it anyways cuz its annoying, lol, i wish i could permanently disable it, as of now i have to do it manually each time, and as far as quake 3 goes i believe it is being worked on for android, personally i would like to see a project like halo4iphone, thats where they take the quake game and skin it to look like halo 1 and changed the sounds and all that good stuff, you can check that out at halo4iphone.com but i would really like to see that developed for android using the quake 2 engine
  10. DF News Team
    wuyanks's Avatar
    Member #
    800
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2,404
    Phone
    Moto DROID !!!
    Premium Member
    #9
    newton for quake 2, how do you get to the menu in-game? i couldn't get into it to save/load once the map is loaded
  11. Master Droid
    Newton122189's Avatar
    Member #
    1942
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Virginia
    Posts
    627
    Liked
    1 times
    Phone
    R2D2 Droid 2, Motorola XOOM
    #10
    oh, the back button, like the loopy arrow touch sensitive one thats on the screen, i know its retarded, once you do that hit single player and then save
Page 1 of 7 123 ... LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Quake Help
    By hyperlite456 in forum Android Games
    Replies: 3
    Last Post: 01-28-2010, 10:02 PM
  2. Quake video. best big 3d game
    By sinner1979 in forum Android Games
    Replies: 22
    Last Post: 12-17-2009, 11:26 AM
  3. Where to dl Quake?
    By rydeordie in forum Android Games
    Replies: 3
    Last Post: 12-06-2009, 09:09 PM
  4. Quake
    By Naruto in forum Android Games
    Replies: 21
    Last Post: 11-27-2009, 06:31 AM
  5. Replies: 13
    Last Post: 11-12-2009, 03:53 PM

Search tags for this page

android quake 2 pak0.pak download
,
pak0.pak quake 2 android
,
quake 2 android
,
quake 2 android pak0.pak
,
quake 2 android pak0.pak download
,
quake 2 pak0
,
quake 2 pak0.pak
,
quake 2 pak0.pak download
,
quake2 pak0.pak download
,

quake2droid

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+