DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25

Thread: Storm8 games reset with Froyo install

  1. Senior Droid
    agdaniels's Avatar
    Member #
    23140
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    113
    Phone
    Droid
    #11
    Yes, I do have them, and no I didn't resolve them. Not really sure what it is, but I'm going to email the developer
  2. Senior Droid
    Pjohn91's Avatar
    Member #
    36001
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Washington state
    Posts
    124
    Liked
    1 times
    Phone
    Verizon S4
    #12
    at least im not alone lol
    If ignorance is bliss, why aren't there more happy people out there..........?
  3. Junior Droid
    spygame's Avatar
    Member #
    55924
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    22
    Phone
    Motorola Droid
    #13
    Quote Originally Posted by agdaniels View Post
    There is an option in settings to restore your account just by putting in your storm8 id, I've already done it on 2.2 so I can confirm it works.

    The graphics bugs on the other hand..... those make it unplayable
    I can't see the settings options anywhere... do I need to get out of the first few levels or what? I'm glad to see that I'm not the only one with this issue!
  4. Senior Droid
    DeeMat's Avatar
    Member #
    25310
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    245
    Liked
    3 times
    Phone
    Galaxy S4
    #14
    I lost my World War... but perhaps I regained several hours of my day!
  5. Senior Droid
    agdaniels's Avatar
    Member #
    23140
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    113
    Phone
    Droid
    #15
    Quote Originally Posted by spygame View Post
    Quote Originally Posted by agdaniels View Post
    There is an option in settings to restore your account just by putting in your storm8 id, I've already done it on 2.2 so I can confirm it works.

    The graphics bugs on the other hand..... those make it unplayable
    I can't see the settings options anywhere... do I need to get out of the first few levels or what? I'm glad to see that I'm not the only one with this issue!
    Yea, get the first few levels, put in a name, go to your home, click the settings button (a little gear thing), switch to the storm8 tab in settings and go to restore

    Hope that helps
  6. Junior Droid
    Jefffet27's Avatar
    Member #
    39763
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    9
    Phone
    Motorola Droid
    #16
    I can find some comfort knowing that I'm not the only poor fool that lost all his hard earned gains from playing countless hours. I hope they fix the graphics issues soon and that the restore account method mentioned by agdaniels does indeed work. If not, it's goodbye iMobsters. I only reached level 48 but I felt like I knew you so well. You will be missed.

  7. rooted_default's Avatar
    Member #
    32494
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Denver, Colorado
    Posts
    94
    Phone
    Droid Razr M retail
    #17
    The graphics make this really anoying. The transfer account works but make sure you don't set up a new account. You need to log into your present account. I hope someone updates the app so it works like it should
    I'd root that!
    Droid RAZR M Retail/rooted
  8. Droid
    briangp's Avatar
    Member #
    76731
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Sack-A-Tomatoes, CA
    Posts
    49
    Liked
    1 times
    Phone
    Galaxy Nexus
    #18
    I have multiple accounts on world war, including an ATM in the 60s. Send me a PM if you guys want an ATM. I run about 4 WW accounts on the computer with a G1 DEV emulator.

    As for transferring, it worked fine, however the graphics are definitely an issue with me, it would seem as if its something so simple as to refresh the screen ya know?
  9. Droid
    rob0809's Avatar
    Member #
    28470
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    39
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #19
    Quote Originally Posted by briangp View Post
    I have multiple accounts on world war, including an ATM in the 60s. Send me a PM if you guys want an ATM. I run about 4 WW accounts on the computer with a G1 DEV emulator.

    As for transferring, it worked fine, however the graphics are definitely an issue with me, it would seem as if its something so simple as to refresh the screen ya know?
    The Tonner emailed Storm8 and received the following response:

    " Dear User,
    We currently support only the programs that are officially released. When the program has been officially released, it's usually when all our games will be able to support it. Please let us know if you have any other questions or concerns. Thank you.
    Yours,
    Storm8 Support"

    Hasn't Froyo been released on the Incredible? Perhaps they mean on the Droid. In either case, this is not a good answer in the Tonner's estimation. Just fix your bugs. Next question!
  10. Senior Droid
    agdaniels's Avatar
    Member #
    23140
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    113
    Phone
    Droid
    #20
    I emailed them and they said they were aware of the issue and their team was working to fix it, its been a week so I guess its not that easy of a fix. Hopefully sooner then later

    In other news, add me 6j6wtw (world war)
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 14
    Last Post: 05-26-2010, 08:36 PM
  2. Storm8 games "transfer"
    By the3dolla in forum Android Games
    Replies: 1
    Last Post: 04-13-2010, 03:12 PM
  3. Factory reset / Restoring with games
    By gruve in forum Android General Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 04-07-2010, 04:13 PM
  4. Replies: 12
    Last Post: 03-08-2010, 01:44 AM
  5. Top 5 paid games, Top 5 free games
    By BlumpkinsFasho in forum Android Games
    Replies: 19
    Last Post: 02-26-2010, 08:14 AM

Search tags for this page

backup imobsters
,
cant recover my imobster account
,
how i reset my account for imobsters
,
how to backup imobsters
,
how to recover storm8 account
,
how to reset imobsters account android
,
how to transfer storm8 accounts
,

imobsters backup

,
reset storm8 account
,
restore storm 8 account
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+