DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 5 of 5

Thread: pdanet

  1. Droid Newbie
    jamaica's Avatar
    Member #
    31827
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Phone
    htc eris
    #1

    pdanet

    am trying to get this going....need help
  2.  
     
     
     
  3. Droid Sensei
    KZIWarrior's Avatar
    Member #
    21812
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Nashville, TN
    Posts
    2,634
    Liked
    11 times
    Phone
    SGS3
    #2

    Covering the basics

    Got to cover the basics first:
    PdaNet for Android FAQ
    June Fabrics Support

    After you run through these post back with SPECIFICS (i.e. what's not working or what you can't figure out) so people can help you.
    You are right to be wary. There is much bullcrap. Be wary of me too, because I may be wrong. Make up your own mind after you evaluate all the evidence and the logic. - Mark Rippetoe
  4. Droid Newbie
    jamaica's Avatar
    Member #
    31827
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Phone
    htc eris
    #3
    have done all required, is it because am still connected to neighbors wifi?
  5. Droid Sensei
    KZIWarrior's Avatar
    Member #
    21812
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Nashville, TN
    Posts
    2,634
    Liked
    11 times
    Phone
    SGS3
    #4
    Shouldn't be, PDANet works on/over Wi-Fi. Are use sure you have throughput through your neighbors wi-fi (i.e. you have an assigned IP from their router)? I would contact their support directly via their support page.
    You are right to be wary. There is much bullcrap. Be wary of me too, because I may be wrong. Make up your own mind after you evaluate all the evidence and the logic. - Mark Rippetoe
  6. Droid
    BagMan's Avatar
    Member #
    30300
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    35
    Liked
    4 times
    Phone
    Droid
    #5
    Quote Originally Posted by jamaica View Post
    have done all required, is it because am still connected to neighbors wifi?
    Phone or PC/laptop connected to WiFI? Need more details...

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. PdaNet???
    By NYZ93 in forum Android General Discussions
    Replies: 14
    Last Post: 07-08-2010, 06:34 AM
  2. Pdanet
    By loosecannon39 in forum Android General Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 02-23-2010, 11:22 AM
  3. USB Tethering without PDANet?
    By CKyle22 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 5
    Last Post: 01-14-2010, 05:02 AM
  4. PDANet
    By Sean in forum Android Applications
    Replies: 5
    Last Post: 12-15-2009, 06:13 AM
  5. PDANet??
    By pilot25 in forum Android General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 11-06-2009, 07:07 PM

Search tags for this page

can i use my thunderbold in jamaica?

,

can i use my thunderbolt in jamiaca

,

can thunderbolt use in jamaica

,

pdanet for android thunderbolt

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+