DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Thread: This is a joke right

  1. Master Droid
    jigsawkilr's Avatar
    Member #
    9478
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    284
    Phone
    Motorola Droid
    #1

    This is a joke right

    What the crap. I am trying to use hand break to encode a movie for my droid. It says it will take 38hours. WTH? Is it always this long? I am giving up I can watch it on TV.
    Follow me twitter.com/jigsawkilr



    "When you are in hell....only the devil can help you out"

  2. Senior Droid
    Jedijesus95's Avatar
    Member #
    4197
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    132
    Phone
    Droid
    #2
    How fast is your processor? My pc is 2 years old and handbrake takes around 2 hours to convert and my macbook takes around 45 min.
  3. Master Droid
    jigsawkilr's Avatar
    Member #
    9478
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    284
    Phone
    Motorola Droid
    #3
    2ghz i think
    Follow me twitter.com/jigsawkilr



    "When you are in hell....only the devil can help you out"

  4. Master Droid
    ldimick's Avatar
    Member #
    9615
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    632
    Phone
    Moto Droid
    #4
    How much RAM? What OS?
  5. dvdcatalyst
    Guest
    dvdcatalyst's Avatar
    #5
    most likely some other program is accessing the DVD at the same time. Either a DVD player application or a DVD burning application, trying to "assist".
    It could also be possible that another cpu-intensive program is running at the same time, a TV recording program or maybe a game of some sorts.
  6. Master Droid
    jigsawkilr's Avatar
    Member #
    9478
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    284
    Phone
    Motorola Droid
    #6
    Thanks for everyones help but after using DVDCatalyst I have no need for hand break. DVDCatalyst is so much easier and better quality.If you haven't used it please go try the free version and see for yourself.
    Follow me twitter.com/jigsawkilr



    "When you are in hell....only the devil can help you out"

  7. Senior Droid
    zegolf's Avatar
    Member #
    11705
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Baltimore, MD
    Posts
    222
    Phone
    HTC Droid Incredible
    #7
    The format you were ripping to could have had a lot to do with it as well. Certain formats (Quicktime) take longer than, say, WMA files. It's encoding, and bitrate and all that crap that nobody really cares about when all they want is the video on their phone.
  8. Senior Droid
    Shel's Avatar
    Member #
    4056
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Los Angeles
    Posts
    189
    Liked
    4 times
    Phone
    HTC DNA
    #8
    Quote Originally Posted by dvdcatalyst View Post
    most likely some other program is accessing the DVD at the same time. Either a DVD player application or a DVD burning application, trying to "assist".
    It could also be possible that another cpu-intensive program is running at the same time, a TV recording program or maybe a game of some sorts.
    Hi DVD Catalyst
    I assume (which I try never to do), based on your screen name, that you have something to do with DVD Catalyst?

    If so, could you recommend what settings would work best for the Droid?

    The droid has higher resolution screen, and larger size screen, then the iPhone. Is the iPhone still the best setting to use, or should I use another one?

    There is a setting with higher resolution... should I use that one?

    Thanks for any input!
  9. dvdcatalyst
    Guest
    dvdcatalyst's Avatar
    #9
    Quote Originally Posted by Shel View Post
    Quote Originally Posted by dvdcatalyst View Post
    most likely some other program is accessing the DVD at the same time. Either a DVD player application or a DVD burning application, trying to "assist".
    It could also be possible that another cpu-intensive program is running at the same time, a TV recording program or maybe a game of some sorts.
    Hi DVD Catalyst
    I assume (which I try never to do), based on your screen name, that you have something to do with DVD Catalyst?

    If so, could you recommend what settings would work best for the Droid?

    The droid has higher resolution screen, and larger size screen, then the iPhone. Is the iPhone still the best setting to use, or should I use another one?

    There is a setting with higher resolution... should I use that one?

    Thanks for any input!
    Hi Shel, Yes, I'm the developer

    As of DVD Catalyst 3.83.4, DVD Catalyst has a few Droid profiles. In the latest update, 3.84, I added another one, and corrected the resolution (was 800x480 based on some specs I found, but is in fact 854x480) If you are using an older version of DVD Catalyst 3, just click on the cat-eyes in the program to update to the latest version.
  10. Senior Droid
    Shel's Avatar
    Member #
    4056
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Los Angeles
    Posts
    189
    Liked
    4 times
    Phone
    HTC DNA
    #10
    Quote Originally Posted by dvdcatalyst View Post
    Hi Shel, Yes, I'm the developer

    As of DVD Catalyst 3.83.4, DVD Catalyst has a few Droid profiles. In the latest update, 3.84, I added another one, and corrected the resolution (was 800x480 based on some specs I found, but is in fact 854x480) If you are using an older version of DVD Catalyst 3, just click on the cat-eyes in the program to update to the latest version.
    Thanks for the speedy reply!

    I'll be purchasing DVD Catalyst in a few minutes!

    Thanks!
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

android without the internet
,
can i get a droid with no internet
,
can i use a droid phone without internet
,
can you get an at&t upgrade without internet?
,
can you use a droid phone without internet
,
can you use a droid without having internet
,

can you use a droid without internet

,
can you use droid without internet
,
droid phone without internet
,

droid without internet

,
how to have a droid without internet
,
how to update droid without internet
,
is it possible to get a droid without internet
,
is it possible to have a droid without internet?
,
my iphone 5 wallper hd shelyes
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+