DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 5 of 5

Thread: Placing ringtones in media/ringtones doesn't work. tips?

  1. Ordinary Average Guy's Avatar
    Member #
    22113
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    32
    Phone
    Motorola DROID
    #1

    Placing wallpapers in media/wallpapers doesn't work. tips?

    Well, following the advice I've seen here and elsewhere I made the folder media/notifications , media/alarms and media/ringtones, media/wallpapers and placed some wallpapers in there, nothing found when I try to change to one of them.

    I'm using astro and also have tried with the usb cable as well. When hitting the menu bar at the bottom of the screen I hit 'wallpapers' and it asks me if I want to go to pictures or wallpapers. If I select wallpapers it shows me the stock ones, pictures then even includes camera shots. What is going on?

    I must be missing something here but I'm not sure what.
    Last edited by Ordinary Average Guy; 01-06-2010 at 09:53 AM.
  2.  
     
     
     
  3. Master Droid
    Lars1's Avatar
    Member #
    14501
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    SL,UT
    Posts
    380
    Phone
    Motorola Droid
    #2
    Try dropping the word media before the Ringtones and Notifications folders. As far as the wallpaper goes, the images will show up with everything else in your gallery. I would recommend using a third party app for switching wallpapers such as Wallpaper Set & Save as you can specify which folders to look in.

    Good Luck!
  4. Ordinary Average Guy's Avatar
    Member #
    22113
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    32
    Phone
    Motorola DROID
    #3
    thanks for the reply I will check that app out. Actually I have it as

    media/audio/
    alarms
    ringtones
    notifications

    the way I have it setup.
  5. Droid Newbie
    NamoGuy's Avatar
    Member #
    125796
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    IL
    Posts
    2
    Phone
    Samsung Galaxy S (Facinate)
    #4
    Yes, that is how my SD card is setup and they work as expectd.
  6. Master Droid
    OSX2000's Avatar
    Member #
    55923
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    336
    Liked
    1 times
    Phone
    G-Nex LTE
    #5
    Quote Originally Posted by Ordinary Average Guy View Post
    thanks for the reply I will check that app out. Actually I have it as

    media/audio/
    alarms
    ringtones
    notifications

    the way I have it setup.
    That's how mine is too, works perfect.
    Droid 1: CyanogenMod 6.1.2 @ 1100MHz
    Droid 1: Ultimate Droid 3.0.1 @ 1000MHz
    Galaxy Nexus: Codename Android 1.1.1 @ 1350MHz
    Kindle Fire: Stock + Root & Google Apps

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. WiFi connects fine, but doesn't work
    By Swollfin in forum Android General Discussions
    Replies: 18
    Last Post: 08-10-2011, 10:28 AM
  2. all Zedge ringtones dont work anymore!
    By cisco0910 in forum Android Applications
    Replies: 24
    Last Post: 12-31-2010, 09:43 AM
  3. My drag down to unlock doesn't work
    By collette in forum Android General Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 02-19-2010, 09:40 AM
  4. Ringtones etc....
    By ffemt300 in forum Motorola Droid
    Replies: 4
    Last Post: 12-28-2009, 12:07 PM
  5. Help with ringtones
    By sinkcolinsink in forum Android General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 12-17-2009, 06:37 PM

Search tags for this page

media ringtones

,
media ringtones droid
,
media ringtons.com
,
media/ringtones
,
media\ringtones
,
pantech p7040p ringtones do not work
,
ringtone maker wont work on droid rzr
,
ringtones won't work on pantech
,
verizon midi tone doesn't play
,
verizon ringtone doesn't work
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+