DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 39

Thread: dolphin browser

  1. Nice Guy
    aaf709's Avatar
    Member #
    6126
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    So Cal
    Posts
    4,181
    Liked
    127 times
    Phone
    Samsung Galaxy S4
    Premium Member
    #21
    An odd thing is that the update didn't replace the Dolphin I had, it it installed the new version next to it. I had to uninstall the old version. No biggie, just odd.
  2. Senior Droid
    Mayze's Avatar
    Member #
    7578
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    145
    Phone
    Motorola Droid
    #22
    Quote Originally Posted by Skizz135 View Post
    Its not in the settings menu of Dolphin, its the settings menu of Google Mobile . . . on the google home page, click settings and then you will see the radio key at the bottom of the page.
    Found it, clicked the button to locate and saved. It still doesn't locate.
  3. Master Droid
    bamfsig45's Avatar
    Member #
    465
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    ICT
    Posts
    895
    Liked
    1 times
    Phone
    Thunderbolt & Xoom
    #23
    This new version is definitely better and improved.

    Sometimes a "smartphone" is only as smart as its user.




  4. DF News Team
    wuyanks's Avatar
    Member #
    800
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2,404
    Phone
    Moto DROID !!!
    Premium Member
    #24
    Quote Originally Posted by aaf709 View Post
    An odd thing is that the update didn't replace the Dolphin I had, it it installed the new version next to it. I had to uninstall the old version. No biggie, just odd.
    they sent a push update through... the popup window said that the android market deleted their old browser, so they had to upload a "new" version.

    nothing to see here. the browser's pinch-zoom is improved, but still not perfect (a little slow)
  5. Senior Droid
    WhiskeySix's Avatar
    Member #
    1782
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    104
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #25
    Quote Originally Posted by Mayze View Post

    Quote Originally Posted by WhiskeySix View Post
    Note: if you long-press on the favorites page, you can import your bookmarks from the default browser
    I don't see a favorites page either. I see bookmarks most visited etc.. but no favorites
    Sorry for the confusion, "Bookmarks" = "Favorites"
  6. Master Droid
    Signum's Avatar
    Member #
    9148
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    362
    Liked
    18 times
    Phone
    HTC Incredible
    #26
    Quote Originally Posted by WhiskeySix View Post
    Quote Originally Posted by Mayze View Post

    Quote Originally Posted by WhiskeySix View Post
    Note: if you long-press on the favorites page, you can import your bookmarks from the default browser
    I don't see a favorites page either. I see bookmarks most visited etc.. but no favorites
    Sorry for the confusion, "Bookmarks" = "Favorites"
    been trying to do this, it doesnt give me an import ooption.

    edit: figured it out. go to bookmark page. menu->import
  7. Senior Droid
    WhiskeySix's Avatar
    Member #
    1782
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    104
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #27
    arg, yeah my bad - it's Menu at the bookmarks tab, not Long-Press <smack>
  8. a73
    a73 is offline
    Droid
    a73's Avatar
    Member #
    1223
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    50
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #28
    it definitely seems faster than the stock browser, but I wish it had the ability to zoom with a double tap -- then it would be awesome. Pinch zoom is ok, but I just like the fact that it's faster than the stock browser
  9. Master Droid
    ucpro's Avatar
    Member #
    9399
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    dothan, al
    Posts
    434
    Phone
    -DROID-
    #29
    i have 'use my location enabled, but it still doesn't find my location in the browser
  10. Junior Droid
    Jorakal's Avatar
    Member #
    7101
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Texas
    Posts
    13
    Phone
    Motorola Droid
    #30
    Quote Originally Posted by ucpro View Post
    i have 'use my location enabled, but it still doesn't find my location in the browser
    Same here. It works on the android browser, but not in Dolphin on the google home page. I checked the settings and location is enabled.
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Made Dolphin my default browser, how can i switch back to stock?
    By missin44 in forum Android General Discussions
    Replies: 13
    Last Post: 03-23-2011, 07:36 AM
  2. Dolphin Browser now with Multi-Touch
    By bamfsig45 in forum Android Applications
    Replies: 60
    Last Post: 11-29-2009, 11:39 AM
  3. Dolphin Browser
    By chrisbkreme in forum Android Applications
    Replies: 0
    Last Post: 11-24-2009, 02:29 PM
  4. Different Browsers - Short Review - Steel and Dolphin
    By bamfsig45 in forum Android Applications
    Replies: 14
    Last Post: 11-21-2009, 03:06 PM
  5. Browser
    By cplum in forum Android Applications
    Replies: 7
    Last Post: 11-10-2009, 08:50 PM

Search tags for this page

disable dolphin gestures
,

disable gestures dolphin

,

dolphin browser disable gestures

,

dolphin browser remove gesture

,
dolphin browser turn off gesture
,

dolphin disable gesture

,
dolphin disable gestures
,
remove gesture dolphin browser
,
turn off gestures dolphin
,
turn off gestures in dolphin
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+