DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Thread: Titanium Backup 3.3.2

  1. budmonster
    Guest
    budmonster's Avatar
    #1

    Titanium Backup 3.3.2

    Is there a way to backup all apps or all data at once in Titanium Backup, instead of having to click each individually? My Backup Pro does it, didn't know if TB does?
  2.  
     
     
     
  3. Junior Droid
    na8teman's Avatar
    Member #
    26528
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    6
    Phone
    Motorola Droid
    #2
    Create the Titanium backup widget. It will give you the option of doing more than one at a time.
  4. Master Droid
    bomber889's Avatar
    Member #
    48503
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    California
    Posts
    864
    Phone
    HTC Droid Incredible
    #3
    get the paid version of titanium backup. it's awesome
  5. Master Droid
    BuglessFan's Avatar
    Member #
    87422
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    427
    Phone
    Droid A855 LFY1.5 slayher 1250
    #4
    Click on menu, then batch. There are more options than you could think up on your own there.
  6. budmonster
    Guest
    budmonster's Avatar
    #5
    Quote Originally Posted by na8teman View Post
    Create the Titanium backup widget. It will give you the option of doing more than one at a time.
    i have the donate version. how do i do that?
  7. Droid Ninja
    cupfulloflol's Avatar
    Member #
    12086
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1,898
    Liked
    65 times
    Phone
    Galaxy Nexus
    #6
    If in the app, press the menu button, then click batch. You then are presented with options to backup or restore apps, and options there.

    Or as said, you can create a widget and then specify what action that widget takes (it pops up when you create it if I remember right). I honestly haven't messed with the widget too much.
  8. budmonster
    Guest
    budmonster's Avatar
    #7
    There is a option to make an update.zip of TB in v3.3.3, I'm assuming so that I can just flash it from recovery and TB will be restored quicker? Anyways, I checked the update.zip and inside is the "titaniumbackup.apk" application. I was wondering if I added other .apk(apps) too the zip, would all of them automatically install too? That way after I flash a new rom I can just use the update.zip to flash all my apps back.
  9. Rescue Squad
    Tallica's Avatar
    Member #
    48266
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Middleboro, MA
    Posts
    3,259
    Liked
    6 times
    Twitter
    Tallica21
    Phone
    GSIII-Rooted
    Premium Member
    #8
    Quote Originally Posted by budmonster View Post
    There is a option to make an update.zip of TB in v3.3.3, I'm assuming so that I can just flash it from recovery and TB will be restored quicker? Anyways, I checked the update.zip and inside is the "titaniumbackup.apk" application. I was wondering if I added other .apk(apps) too the zip, would all of them automatically install too? That way after I flash a new rom I can just use the update.zip to flash all my apps back.
    That could work
  10. Master Droid
    phatkat66's Avatar
    Member #
    4567
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    522
    Liked
    2 times
    Phone
    moto droid X!
    #9
    when I go to batch and click "[run] back up all apps and data" it jus sends me back to my app list and doesnt do anything. Is that normal?

    I have the paid version btw.
  11. Droid
    tgs3838's Avatar
    Member #
    77103
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    95
    Liked
    1 times
    Phone
    moto droid
    #10
    Cant find what i need but Didnt wanna make a new thread. But does anyone know of a guide or even a thread on here that explains how to use this. Or what files you should back up. I have all my apps and stuff backed up now. But Im not sure if your suppose to back up the system services that are in red or not. Im thinking about doing a custom rom. Just not sure if that stuff needs to be backed up or if it comes on the new rom. Thanks for any help.
Page 1 of 3 123 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. titanium backup
    By Matth3w in forum Android Applications
    Replies: 5
    Last Post: 09-20-2013, 04:39 AM
  2. Titanium backup
    By scott craft in forum Android Hacks and Help
    Replies: 3
    Last Post: 07-19-2010, 08:31 PM
  3. Titanium Backup
    By titans in forum Android Hacks and Help
    Replies: 3
    Last Post: 04-12-2010, 05:39 AM
  4. Titanium Backup
    By liquidzoo in forum Rescue Squad Help
    Replies: 3
    Last Post: 04-08-2010, 09:41 AM
  5. Titanium Backup help
    By pyro6128 in forum Android Applications
    Replies: 6
    Last Post: 03-16-2010, 10:51 AM

Search tags for this page

ti backup apk

,

titanium backup all

,
titanium backup all at once
,

titanium backup backup all

,

titanium backup droid 2

,
titanium backup everything at once
,

titanium backup how to backup all

,

titanium backup update.zip

,
titanium backup.apk
,

titaniumbackup license.txt

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+