DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 8 of 8

Thread: SetCPU problem???

  1. Theme Developer
    ecsnead69's Avatar
    Member #
    65621
    Join Date
    May 2010
    Location
    Virginia
    Posts
    1,316
    Phone
    Rooted D1 & Fascinate
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #1

    SetCPU problem???

    SetCPU is not controlling according to the profiles I have set. I have a profile set for charging/full at 250mHz to 400mHz. However, as soon as I plug in to the charger, SetCPU locks in at 550mHz???

    Anybody else have this problem? I tried the website in the app but it is an OLD site and no way to get in touch with the dev. Anybody know how to reach him??

    Thanks....
  2.  
     
     
     
  3. Senior Droid
    droiddadi's Avatar
    Member #
    62057
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    223
    Phone
    Motorola Droid
    #2
    it always locked to 550mhz while charging. Its a known issue from day one.
  4. Master Droid
    J*Bishop's Avatar
    Member #
    30461
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    540
    Liked
    2 times
    Phone
    Droid
    #3
    odd. i just changed my charging profile to 400/250 from 550/250 and mine worked.
  5. Theme Developer
    ecsnead69's Avatar
    Member #
    65621
    Join Date
    May 2010
    Location
    Virginia
    Posts
    1,316
    Phone
    Rooted D1 & Fascinate
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #4
    Then the charging profiles are pretty useless????
  6. dt_
    dt_ is offline
    Droid
    dt_'s Avatar
    Member #
    68752
    Join Date
    May 2010
    Posts
    63
    Phone
    Motorola Droid
    #5
    Bump because I have the same issue and am wondering the same things..
  7. Master Droid
    drpaul07's Avatar
    Member #
    94042
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Texas
    Posts
    361
    Phone
    Samsung Galaxy SIII
    #6
    i'm wondering the same thing..i've tried two different kernels and cpu gets locked to 550 when charging through the wall (doesn't happen using a usb through a laptop though). anybody know why?
  8. Droid Ninja
    JCo352's Avatar
    Member #
    36721
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Texas
    Posts
    1,830
    Liked
    1 times
    Phone
    Droid A855
    #7
    When plugged into the AC charger it defaults to the 3rd slot in your kernel.
    FroYo
    Follow me on
    Twitter
  9. Master Droid
    drpaul07's Avatar
    Member #
    94042
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Texas
    Posts
    361
    Phone
    Samsung Galaxy SIII
    #8
    Oh ok. Thanks. And it does this why? Is it a setcpu thing or just how the droid works?

    Sent from my Droid using Tapatalk
    Samsung Galaxy SIII / Stock

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. 2.2 SetCPU problem
    By bmb0205 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 12
    Last Post: 06-16-2010, 12:57 PM
  2. SetCPU Problem
    By mkthnx001 in forum Android Applications
    Replies: 6
    Last Post: 05-08-2010, 10:46 PM
  3. setcpu problem
    By topaz330 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 17
    Last Post: 03-02-2010, 12:19 PM
  4. setCPU problem
    By tanqueray in forum Android Hacks and Help
    Replies: 7
    Last Post: 02-22-2010, 12:02 PM
  5. Sholes 2.05 SetCPU problem
    By Executioner in forum Android Roms
    Replies: 14
    Last Post: 02-16-2010, 10:46 AM

Search tags for this page

setcpu always on 550mhz?
,

setcpu problem

,
setcpu sorunu
Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+