DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Swype Not Working?

  1. Master Droid
    xxnonamexx's Avatar
    Member #
    8414
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    614
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #1

    Swype Not Working?

    I installed Swype on a UD10 ROM and I do not have the swype effect for swype if I text normal it works. Any ideas> Thanks
  2. Droid
    pastorbob's Avatar
    Member #
    51732
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Colorado Springs
    Posts
    70
    Phone
    Motorola Droid
    #2
    Quote Originally Posted by xxnonamexx View Post
    I installed Swype on a UD10 ROM and I do not have the swype effect for swype if I text normal it works. Any ideas> Thanks
    did you change the input method to swype? otherwise you wouldnt see it.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Swype not working- help
    By Goofy Yno in forum Android Applications
    Replies: 19
    Last Post: 10-08-2012, 08:33 AM
  2. swype stoped working
    By Arcadian in forum Android Tech Support
    Replies: 5
    Last Post: 04-28-2010, 11:06 AM
  3. Swype not working....
    By BlumpkinsFasho in forum HTC Droid Eris
    Replies: 4
    Last Post: 04-07-2010, 09:26 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 03-29-2010, 04:15 PM

Search tags for this page

swype beta for droid pro not working
,
swype dna not working
,
swype not work start
,

swype not working

,
swype not working motorola droid
,
swype not working on motorola
,

swype quit working

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+