DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 6 of 6

Thread: Pdanet still working on Droid 3?

  1. Senior Droid
    82DMC12's Avatar
    Member #
    49877
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Overland Park, KS
    Posts
    141
    Liked
    5 times
    Phone
    Droid Razr Maxx HD
    #1

    Pdanet still working on Droid 3?

    Hey everyone,

    I have a D1 with a paid PDANet app. I've heard there are problems using PDANet or downloading it or something if you don't already have it. Think it got removed? Does anyone with a D3 have anything to add to that?

    If I were to upgrade to a D3 or possibly the Bionic when it comes out, how do I get PDANet back? Can you just dl from the junefab website?

    I use tethering when I travel with my netbook, and if I can't use PDANet I might just root my D1 to get some more life out of it, rather than upgrade phones and lose functionality.

    Thanks
  2.  
     
     
     
  3. Beta Team
    BenLand150's Avatar
    Member #
    142934
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Lincoln, NE
    Posts
    1,770
    Liked
    193 times
    Twitter
    BlackBlizzNerd
    Phone
    Galaxy Note 2/Galaxy Nexus
    Premium Member
    #2
    Nope, it still works.


    :40 it says it works on the Droid 3
    II New Signature Finally! Made by Me II II Rooted Galaxy Nexus II
    II - AOKP AXIOM MORPHR - II
    II Want a signature like mine? Ask on Twtter! II

    II Link to my work: http://tinypic.com/BenLand150 II
  4. Junior Droid
    dsasbsd's Avatar
    Member #
    146933
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    5
    Phone
    Motorola Droid
    #3
    Quote Originally Posted by BenLand150 View Post
    Nope, it still works.


    :40 it says it works on the Droid 3
    Well if it works, I haven't been able to figure it out.
    My computer is running Windows 7 64 bit and I updated my software to the 64bit from June Fabrics. However, no matter what I set my USB as (4 settings in a Droid3) I can't get PdaNet to open an Internet connection.
  5. Droid
    Jason R's Avatar
    Member #
    57848
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    93
    Liked
    1 times
    Phone
    MOTO DROID
    #4
    Works on my D3

    Sent from my SD3
  6. Droid
    TDJ112's Avatar
    Member #
    226756
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    54
    Liked
    2 times
    Phone
    Droid Razr Maxx HD
    #5
    Try installing an earlier version 3.00 (there's a link near the bottom of the page). The new version (3.02) wouldnt work on my D2G. But the 3.00 version works perfectly!
  7. Master Droid
    REMilk's Avatar
    Member #
    3070
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    On a Cribbage board
    Posts
    765
    Liked
    23 times
    Twitter
    RobertMilk
    Phone
    Galaxy S4
    #6
    Your post would garner more responses if you put it in the Droid 3 forums!

    I use PDANet on my Droid 3 with no problems.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. PDAnet not working droid 2
    By robert0712 in forum Droid 2 Tech Issues
    Replies: 10
    Last Post: 11-16-2010, 12:04 AM
  2. PDAnet not working droid 2
    By robert0712 in forum Android Applications
    Replies: 7
    Last Post: 08-16-2010, 02:29 AM
  3. Anyone have PDAnet working with Linux?
    By nikolaus in forum Android Applications
    Replies: 2
    Last Post: 06-15-2010, 12:34 PM

Search tags for this page

does pdanet work with droid 3
,
droid 3 pda net
,

droid 3 pdanet

,
pda net droid 3
,
pda net for droid 3
,

pdanet droid 3

,
pdanet droid3
,
pdanet for droid 3
,

pdanet on droid 3

,
pdanet verizon droid 3
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+