DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 83

Thread: locale on droid

  1. Junior Droid
    mouthfull's Avatar
    Member #
    1400
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    14
    Phone
    Moto Droid
    #1

    locale on droid

    Anyone been using this app on their droid? It can't seem to get my location correctly and doesn't seem to use the GPS with the plugin installed. Otherwise, seems like an awesome app.
  2. Junior Droid
    Odysseus's Avatar
    Member #
    1475
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    29
    Phone
    Moto Droid
    #2
    Doesn't work for me, I'm guessing its need updating for 2.0.
  3. Droid
    josh's Avatar
    Member #
    2008
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    48
    Phone
    Droid Incredible 2
    #3
    Yeah couldn't find my location either.
  4. Droid
    spikejnz's Avatar
    Member #
    2063
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Olathe, KS
    Posts
    40
    Liked
    2 times
    Phone
    Galaxy Nexus
    #4
    Locale worked for me just fine. However, sitting in my house, it would frequently switch from Default to my Home profile, and make noise every time. I eventually just enabled the Power Control widget and ditched Locale. When they fix it, I'll likely try it again!
  5. Master Droid
    keiichi25's Avatar
    Member #
    1034
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    364
    Phone
    Motorola Droid (v1)
    #5
    Quote Originally Posted by spikejnz View Post
    Locale worked for me just fine. However, sitting in my house, it would frequently switch from Default to my Home profile, and make noise every time. I eventually just enabled the Power Control widget and ditched Locale. When they fix it, I'll likely try it again!
    Locale's GPS Location section seems bugged for the Motorola Droid, but I someone in another thread mentioned using Timeriffic, which is something I am going to test today for my Auto on/off desire. I do have the Power Control Widget running, but wanted something where it would do it based on conditions so I don't accidentally leave something on.
  6. Junior Droid
    mouthfull's Avatar
    Member #
    1400
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    14
    Phone
    Moto Droid
    #6
    Just noticed today on the app market on locale. It says "Nov 9 A few bugs on droid, fixes coming soon"

    Guess its just a matter of waiting now...
  7. Master Droid
    keiichi25's Avatar
    Member #
    1034
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    364
    Phone
    Motorola Droid (v1)
    #7
    Unfortunately, the location part is still not working as intended, at least, not from what I can tell.
  8. Droid
    jdubbs23's Avatar
    Member #
    286
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    45
    #8
    Still not working properly for me.
  9. Droid Ninja
    Stigy's Avatar
    Member #
    745
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Jersey
    Posts
    1,084
    Liked
    1 times
    Phone
    Droid
    #9
    Quote Originally Posted by keiichi25 View Post
    Unfortunately, the location part is still not working as intended, at least, not from what I can tell.
    Correct...

    I believe the people who wrote Locale KNOW the bugs exist and are currently working on a fix for them.
  10. Master Droid
    keiichi25's Avatar
    Member #
    1034
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    364
    Phone
    Motorola Droid (v1)
    #10
    I got the .692 beta from today's update, which is why I stated doesn't seem to have been fixed yet. So no need to harass them about it, they are probably still needing to get a Droid to test it out.
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

android install locales
,
android locale on the road
,
android set russian locale
,

droid locale

,
enable russian locale droidx
,
locale app droid
,
locale app for droid
,
locale doesn't work droid
,

locale droid

,

locale for droid

Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+