DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Few questions for Swype

  1. Senior Droid
    bigtmonee's Avatar
    Member #
    20974
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    101
    Phone
    Motorola Droid
    #1

    Few questions for Swype

    1. Anyway to get auto-capitalization for after a "."?

    2. Anyway you can get the delete key to just keep deleting when u hold it like the android keyboard? I'm not a fan of having to keep clicking the delete button to delete word after word after word.
  2.  
     
     
     
  3. Imatriceratops's Avatar
    Member #
    20719
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    52
    #2
    These were the same things I was wondering, but I'm afraid there isn't a way to change this yet. Keep in mind that Swype is still in beta and all that, so updates may be rolling out soon.
  4. Super Moderator
    Corinacakes's Avatar
    Member #
    5472
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Maine
    Posts
    5,033
    Liked
    9 times
    Phone
    DrOiD
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #3
    well if yur tryin to delete all of it just long press on the box and cut all? it also has an edit function if you press long press the 123sym button
    *~*Corinacakes*~*

    -Keep your political and religious views off this forum.
    -We are here to have fun and learn, so please try and keep it that way for everyone!




    If you like my work and would like to help get my nails done I'd love it!
  5. Senior Droid
    bigtmonee's Avatar
    Member #
    20974
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    101
    Phone
    Motorola Droid
    #4
    Quote Originally Posted by Corinacakes View Post
    well if yur tryin to delete all of it just long press on the box and cut all? it also has an edit function if you press long press the 123sym button
    true but having the delete key just keep deleting was a lot easier and more convenient for me.

    another thing they need to add is remembering word frequency. for instance I tried typing pot 50 times to see if it would ever show pot as the first option but it never did.
  6. Super Moderator
    Corinacakes's Avatar
    Member #
    5472
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Maine
    Posts
    5,033
    Liked
    9 times
    Phone
    DrOiD
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #5
    you have to add certain words to yur dictionary for them to show first. i had to do that with the word Sh*t lol
    *~*Corinacakes*~*

    -Keep your political and religious views off this forum.
    -We are here to have fun and learn, so please try and keep it that way for everyone!




    If you like my work and would like to help get my nails done I'd love it!
  7. Senior Droid
    bigtmonee's Avatar
    Member #
    20974
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    101
    Phone
    Motorola Droid
    #6
    Quote Originally Posted by Corinacakes View Post
    you have to add certain words to yur dictionary for them to show first. i had to do that with the word Sh*t lol
    No you don't understand what im saying. "pot" is in the swypes vocabulary. However when "swyping" the word "pot" you also potentially swype the words "put, pit, and pour". So I'm saying, if everytime u swype the "pot" motion you select "pot". Then over time swype should learn that and start showing "pot" first automatically. At this time it does not. "Put" will come up first no matter how many times you select "pot".
  8. Master Droid
    Aaron636r's Avatar
    Member #
    4877
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    So California
    Posts
    403
    Liked
    1 times
    Phone
    Droid X & XOOM
    #7
    I think it works amazing...I personally can deal with it not remembering "pot". Its in beta and its already killer. Give it time...
  9. Master Droid
    SGTiger's Avatar
    Member #
    2353
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    511
    Liked
    1 times
    Phone
    Droid Bionic
    #8
    Quote Originally Posted by bigtmonee View Post
    Quote Originally Posted by Corinacakes View Post
    you have to add certain words to yur dictionary for them to show first. i had to do that with the word Sh*t lol
    No you don't understand what im saying. "pot" is in the swypes vocabulary. However when "swyping" the word "pot" you also potentially swype the words "put, pit, and pour". So I'm saying, if everytime u swype the "pot" motion you select "pot". Then over time swype should learn that and start showing "pot" first automatically. At this time it does not. "Put" will come up first no matter how many times you select "pot".

    I would hate to think that if I happen to write a text message that used the word "pot" a lot, that "pot" would become the default for that swipe. "Put" is used much more often in the English language than "pot" is.

    Also I am able to swipe "pot" if when i swipe, I go through the fat part of the "O" and just above the "U". However, if you go too high, it will capitalize the "O".
  10. Senior Droid
    bigtmonee's Avatar
    Member #
    20974
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    101
    Phone
    Motorola Droid
    #9
    Quote Originally Posted by Aaron636r View Post
    I think it works amazing...I personally can deal with it not remembering "pot". Its in beta and its already killer. Give it time...
    Quote Originally Posted by SGTiger View Post
    Quote Originally Posted by bigtmonee View Post
    Quote Originally Posted by Corinacakes View Post
    you have to add certain words to yur dictionary for them to show first. i had to do that with the word Sh*t lol
    No you don't understand what im saying. "pot" is in the swypes vocabulary. However when "swyping" the word "pot" you also potentially swype the words "put, pit, and pour". So I'm saying, if everytime u swype the "pot" motion you select "pot". Then over time swype should learn that and start showing "pot" first automatically. At this time it does not. "Put" will come up first no matter how many times you select "pot".

    I would hate to think that if I happen to write a text message that used the word "pot" a lot, that "pot" would become the default for that swipe. "Put" is used much more often in the English language than "pot" is.

    Also I am able to swipe "pot" if when i swipe, I go through the fat part of the "O" and just above the "U". However, if you go too high, it will capitalize the "O".
    Ok, you guys are WAY to caught up in the EXAMPLE. I used "pot" because it was the first swype path I could think of that would lead to multiple results.

    And it wouldn't make it the default automatically, but if overtime it sensed a trend, then it would change it, and since it is infact a trend, i doubt you would hate it.

    This is a NECESITY! It was one of the major downfalls of T9!
  11. Master Droid
    SGTiger's Avatar
    Member #
    2353
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    511
    Liked
    1 times
    Phone
    Droid Bionic
    #10
    Quote Originally Posted by bigtmonee View Post
    Quote Originally Posted by Aaron636r View Post
    I think it works amazing...I personally can deal with it not remembering "pot". Its in beta and its already killer. Give it time...
    Quote Originally Posted by SGTiger View Post
    Quote Originally Posted by bigtmonee View Post

    No you don't understand what im saying. "pot" is in the swypes vocabulary. However when "swyping" the word "pot" you also potentially swype the words "put, pit, and pour". So I'm saying, if everytime u swype the "pot" motion you select "pot". Then over time swype should learn that and start showing "pot" first automatically. At this time it does not. "Put" will come up first no matter how many times you select "pot".

    I would hate to think that if I happen to write a text message that used the word "pot" a lot, that "pot" would become the default for that swipe. "Put" is used much more often in the English language than "pot" is.

    Also I am able to swipe "pot" if when i swipe, I go through the fat part of the "O" and just above the "U". However, if you go too high, it will capitalize the "O".

    Ok, you guys are WAY to caught up in the EXAMPLE. I used "pot" because it was the first swype path I could think of that would lead to multiple results.

    And it wouldn't make it the default automatically, but if overtime it sensed a trend, then it would change it, and since it is infact a trend, i doubt you would hate it.

    This is a NECESITY! It was one of the major downfalls of T9!
    Well like I said, I can swipe and have pot come up first in the list. With a little practice, I was able to do it every time. And yes, I know that pot is an example. Can you give me an example of a word that I cannot swipe and get to come up first in the list?

    You also mention it as being a potential downfall. The alternative to swipe is tapping on a different keyboard app. Its not like swipe doesn't allow you to also tap out a word. Their tapping procedure isn't slower than any other keyboard alternative as far as I know.

    Of course I cannot imagine why anyone would tap out the letters instead of just tapping the second word in the suggested list. Don't get me wrong, I can see where your suggestion would be an improvement. However I cannot see any competing product that comes close thus creating a "downfall" of the product.
    Last edited by SGTiger; 12-31-2009 at 09:21 AM.
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Swype keyboard available NOW (free)
    By ice456789 in forum Android Applications
    Replies: 161
    Last Post: 07-05-2010, 12:30 PM
  2. Swype and 2.1 Update
    By arty2hottie in forum Android Tech Support
    Replies: 4
    Last Post: 12-31-2009, 12:06 PM
  3. Swype for Droid
    By samiusmc in forum Android General Discussions
    Replies: 10
    Last Post: 12-30-2009, 03:17 PM
  4. Swype anyone?
    By CKyle22 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 16
    Last Post: 12-30-2009, 11:52 AM
  5. Swype Available For Download Here
    By garrett in forum Android Applications
    Replies: 5
    Last Post: 12-28-2009, 12:36 PM

Search tags for this page

android not remembering often used words

,

galaxy s iii swipe not remembering words

,

how to get words remembered in swipe

,

how to make swype remember words

,

s-iii swipe improvement

,

stop swype from remembering words

,

stopping swype from remembering words

,

swype correction bar not showing

,

swype correction not showing

,

swype word correction not showing up

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+